eills Beylikdüzünde medilife uygun burdaki diğer hastaneleri de araştırın. Ben medicanaya gidiyorum ama sigortam var bnm. Pahalı orası sigortanız yoksa
Aycha Ceydanatishka Merhaba, SGK anlaşması olan bir hastaneye muayene için gittiğinizde, vezneye / hasta kayıt bölümüne “analık hakkımı” kullanmak istiyorum diyin, onlar işlemleri sigortanız varmış gibi düzenlerler.
iremhzl Gizemgok1234 ismi neydi doktorunuzun acaba, hastane nasil bir hastane oraya giden hic tanidigim Yok hic gitmedim oraya
Gizemgok1234 iremhzl hastaneden çevrem çok memnun doktorumda gülçin babayeva çok iyi ve ilgili bi doktoru ağrım oldugunda iletişime geçiyorum tavsiyelrdr bulunuyo hatta takip ediyo nasıl oldun diye arayıp soruyo
iremhzl Gizemgok1234 birde kacinci haftadasiniz surekli seseryan duyuyorum normal dogum yapan doktor kalmadimi
Gizemgok1234 iremhzl 36 haftalık sezaryan benim tercihim istersen doktorda yaptıryo doğumu istersen ebe yaptrıyo
Zezezeze Ceydanatishka giriş yaptığınız yere söyleyin hastanede, analık hakkından yararlanmak istiyorum derseniz yaparlar.
poyrazege1503 Ceydanatishka özel hastanelerde sgk anlaşmalı indirim yapılıyor sadece. Sana sigortan olmadığı için 70 bin diyen hastane sigortası olan birine 50 bin der oyle düşün özel sağlık sigortası yaptirsaydin kendine keşke
Reyhant Ceydanatishka sırf özel hastane olsun diye ne olduğu belirsiz acil personeli kötü olan hastanede doğum yapmak kötü bence Allah korusun bişey olursa yenidoğan yoğun bakımı olmayanlar var ya paraya kıyıp Acıbadem Liv gibi hastanelerde doğum yapmalisiniz ya da eğitim araştırma hastanelerinde ben capada doğum yapmaya karar verdim
Ceydanatishka Reyhant evet öyle yapacağım bugün karşıma hastanelerle ilgili çok kötü haber çıktı 19 hastane bilerek bebek ölümüne yol açıyormuş ailelerden para koparmak için ve listede burada bana tavsiye edilen birçok hastane var
gokyuzu1 Ceydanatishka Genel sağlık sigortası yaptırıp sigortalı gibi faydalanabilirsiniz 🌸 SGK ya gidip başvuru yapıyorsunuz aylık cüzi bir rakam ödeyip sadece sağlıktan sgk lı gibi faydalanabiliyorsunuz,aynı işlemi yapıyorum
Bluebey Ozel rami hastanesi muayne 1200 dogum bilmiyorum zam gelir kesin diye sormadım doktorum nehir bayram