Kızlar suyum geldi diyorlar ya hani ne kadar su geliyor mesela bu neredeyken geldi bir anda şakır şakır mı iniyor çok merak ediyorum 😄 orayı temizleyip mi gidiyorsunuz doğuma yani nasıl bişey
Doğumda ne kadar su geliyor merak ediyorum 😂
beyza36 Sabaha karşı bir anda çişim geldi sanmıştım yataktan kalkmamla böyle 10 bardak gibi bir su boşaldı içme suyu gbi berraktı.
Ben doktora gitmekte acele etmedim 3 saat bekledm yürüdüm duş aldm sonra gittiğimde öğrendim ki suyum tam gelmemiş bebek sadece ayağıyla delmiş
çok şaşırmıştm hocam bi kova gibi geldi bana demiştim😂😂
Yok daha su cok var dedi açılmam sancım yoktu
8-10 saat sonra sezaryen oldm.
Sezaryene hazırlanırken yine çişim geldi gibi oldugunda hastanede kakalı su gelmişti sarımsı yeşilimsi🤮 Bebek kaka yapmış dediler
zaten normal dogum olmayacakms
beyza36 foş diye boşalıyor bacaklardan aşağı ve siz nerden geldiğini anlamıyosunuz yani çiş mi olduğunu bilirsiniz çiş yaparken his var ya bunda o his yok ve sürekli akıp gidiyo bitmiyo benim suyum bi anda boşaldı ve hastaneye gittim 2-3 saat geçti hala boşalmaya devam ediyordu hiç durmadan , en son bitene kadar azalarak bitti işte , de da bugün dedi ki bacaklarından aşağı durmaksızın su akarsa anlarsın su geldiğini
beyza36 benim sızıntı şeklinde oldu yani hafif eğildikçe geliyordu genelde bir anda iniyo galiba evde gelirse banyo yapılıp gidilir yabi 😊
beyza36 idrarla aynı gbyd benimki ya öyle bi anda boşalmamış zaten iki üç gün öncesinde ben altıma kaçırıyorum sanmıştım meğersem suyum geliyomuş gece uyumadım öyle çişim geldi ama tutamadım gibi yani çok garipti ya ilk doğumum ikincisinin suyunu hemşire patlatmıştı onda çok daha fazlaydı bi sürahi dolardı heralde 😮💨
Benim ikinci gebeligimde tam yemek yiyordum sofrada pıt diye bir ses geldi biranda sanki altima isiyorum sandim ama durmadi😂 ( haftam 41 di ) ilk gebeligimde bole birsey basima gelmediginden korkmustum panikle cocuk geliyor diye hastaneye kostuk keske gitmeyip evde dusumu felan alsaydim hazirlansaydim sancim yoktu acilmamda mahvettiler beni hastanede oyuzden simdiki gebeligimde suyumda gelse agrimda olsa son anina kadar bekliyecegim ders oldu bana 😂
zeynosileannis su geldikten sonra duş almayı pek onermiyorlar
Sancı çekerken pıt diye içimde birşey patladı bir anda suyum geldi ama baya vardı yani dokusu çok farklı daha yoğun ve yapış yapış bir his bırakıyor bacaklarda
gezentianne yatakta alez varsa şanslısın çıkartıp yıkamışsındır 😁
zeynosileannis ay işallah banyo yapıp gitmek istiyorum bende . Hatta saçımı bile yapıp gitmek istiyorum 🤣
EgeF35 benimde aynı olmuştu. İlk gebelikte gelmedi ebeler patlatmıştı. İkincide 40+2 de birden pıt diye ses geldi otururken ayağa kalmamla bacaklarımdan akması bir oldu. Benim hafif sancımda vardı panikle bende hastaneye koşmuştum suyum bitecek diye halbuki onun belli bi zamanı varmış hemen bitmezmiş. Keşke gitmeseydim dedim bende erkenden evde çekseydim sancımı. 3 cüde suyum gelmedi ama evde çektim sancımı çokta iyi yaptım son 5 dk da bir girmeye başlayınca gittim hastaneye 6-7 cm açıklıkla gittim ve 1 saatte doğurdum en kolay doğumumdu. Evde çek kesinlikle son ana kadar inşallah kolay bir doğumun olur. Biz 3 aylık olduk bile 🥰🤗