Baharer321 Kızlar canım lahmacun çekti dışardan söyledim ama içinde maydonozda varmış çevremdeki herkes maydonoz yeme ilk üç ay düşük olur diyor yani bir adet lahmcanun içinde ne kadar maydonoz olabilir bide pişiyor yani tedirgin oldum yemelimiyim sizce ?
1Anneadayiiii Baharer321 kız o kadarcık şeyden nolsun ya evet zararlı olabilir ama sanki sen bi demet maydanoz mu yicen içinde ne kadar olabilir ye gitsin 😂
KurabiyeninAnnesi123 Baharer321 ben kahvaltida aksam yemekte maydonozu limonlayip yiyorum bayılıyorum da birsey olucagini sanmiyorm kür gibi kaynatip suyunu içenler var o düşüğe sebep oluyor lahmacunda yeşillikte dozunda yenilince birsey olucagini sanmyrm 31 haftaligm 2. Hamileligm aşırı canm istiyor herseyin yanina yiye bilirm yiyorum da
A_4 Bir şey olacağını sanmıyorum Bende bazen yiyorum yemeğin içinde felan sonuçta oturup tutam tutam yemiyorsunuz
zeynnno Demet demet yemediğiniz sürece bir sey olmaz yada suyunu yapıp detoks şeklinde tüketmediniz sonuç olarak kafanıza o kadar takmayın
TugceOrak Baharer321 ya lütfen Allah aşkına inanmayın şöyle şeylere. Doktorumun bizzat söylediği şey şu: demetlerce yiyemeyeceğine göre maydonoz yemende sorun yok. Bir bebek sağlıklıysa siz ne yaparsanız yapın o bebek zarar görmez. Maydonoz bilmem ne bebeğe zarar vermez. Lütfen abartıya kaçmadan yiyin
1Anneadayiiii Baharer321 bende 9+1 haftalığım valla ne canım isterse yiyorum ama az az tabi normalde hamburger yemem geçen canım çekti yedim bi tane bişey olmaz Allah’ın izniyle
Aserpil Suyu düşük yapar diye biliyorum. Maydonozu sadece çok onermiyorlar. 1. Ci tremesterde tuzla limonla ekmeğin arasına koyup koyup yedim.
Baharer321 Aserpil ben hiç yemedim hamileliğimin bu haftasına kadar şimdi yicem oda lahmacunun içinde olcak yani pişicek bide
Aserpil Baharer321 ben normaldede çok severim hamileliğimde baya canım istedi ve istedikçe yedim . Hemde ekmegin arasına az uz değil bayağı koydum tuz limon süper üçlü 😂😂
Deringrgl Valla kızlar canınız ne kadar da beyaz leblebi çekerse çok kontrollü yiyin ben bu birkaç gündür yiyordum sabah akşam bugün sancıdan ölecektim şişkinlik hazımsızlık serum yemeden geliyorum şimdi