minikbebegim06 Sumeyyekrpz ben öğrendiğim zaman 13 tü değerim belki geç döllenme vs oldu bunu beta değeriyle anlayamazsiniz artışınız iyi gözüküyor 2 günde bir ayni yerde kan verin artisi takip edin 1500 ve üstü olduğunda hastaneye giderseniz kese görünecektir
eliff__ minikbebegim06 canım hakkını helal et yaa anls söyledim yazarken kafam dağınıktı odaklanamadm
eliff__ minikbebegim06 12 Ağustos’ta adet oldum 16’sında yıkandım 13 Eylül’de adet oldum 16’sında yıkandım adet dongum bu sekilde ben yanls yazmsm
minikbebegim06 Sumeyyekrpz 13 oldu 35 oldu 80 oldu falan hep o şekilde gitti 2 günde bir iki katı ve bazen fazlası artıyordu düzenli şekilde
minikbebegim06 Sumeyyekrpz yok geçmemişti ama herkeste aynı olmaz beta benim mesela öğrendiğimde 3 haftalikti degerim 13 tü arkadaşımın öğrendiğinde beta 150 falandı onunda 3 haftalikti
minikbebegim06 Sumeyyekrpz beta değerinin gebelik haftasiyla hiçbir ilgisi yok ultrason ölçümü ve son adet tarihi belirler bunu siz dediğim gibi 2 günde bir kan verin aynı yerde ve aynı saatlerde sonra 1500 ü geçince hastaneye gidersiniz 😊
minikbebegim06 eliff__ birkaç gün daha bekleyin yine olmazsa kadın doğuma gidin bence ilaç vs kullanmadan verirse onlar versin
semi29_ Sumeyyekrpz geç döllenme olabilir korkmayın betanız %60 ve üzeri artış gösteriyorsa sağlıklı kabul edilir siz takipte kalın