Sumeyyekrpz Kızlar eylül 10 da adet olmuştum günüm geçti olmadım cuma günü kan verdim beta 18,57 çıktı dün tekrar verdim 73,31 çıktı normal adet tarihimi baz alırsam 5 haftalık olması lazım beta değerleri çok düşük değil mi
1Anneadayiiii Sumeyyekrpz daha düşük betayla öğrenenler bile var bence stres yapma iyi artmış gibi 2 günde %60 artması gerekiyomuş galiba kimyasal gebelik olduğunda artmıyo düşüyo tam tersine
ayssss1 Sumeyyekrpz aynı durumdayın benimde bir gün geçti 6,63dü iki gün sonra yani reglim 3 gün geçince 30,20 oldu banada düşük geliyor çok araştırdım ya geç döllenme sağlıklı yada sağlıksız kimyasal falan o yüzden bir hafta 10 gün falan beklemek gerekiyor. Ama senin de iki kat artmış bu güzel birşey sağlıklı ilerliyor demek ki herkesin beta değeri farklı iki günde bir kan verin şuan doktora gitsek de birşey göremezler
semi29_ Sumeyyekrpz geç döllenme olabilir korkmayın betanız %60 ve üzeri artış gösteriyorsa sağlıklı kabul edilir siz takipte kalın
Sumeyyekrpz 1Anneadayiiii benim 1 oğlum var onda günüm 1 gün geçmişti beta da 1000 leri görmüştüm daha sonra 1 kürtajı var aslında doğum kontrol hapı kullanıyordum çok istemiyordum özel sebeplerden dolayı buda değer adet tarihime göre düşük çıkınca kimyasal olur mu acaba diye düşünmüştüm
Sumeyyekrpz ayssss1 benimde ilk oğlumda günüm 1 gün geçince kanda 1000 leri görmüştüm bu çok düşük geldi
ayssss1 Sumeyyekrpz benimde bir oğlum var regli günü değerim 90dı herkeste değişkenlik gösteren bir durum bu
BATA Geç döllenme olabilir ben de neredeyse regl olmam gereken tarihte yumurtlamışım 209 du değerim bebek 6 haftalık olması gerekiyordu ama 4 haftalıktı. Sonradan gelişimine göre doktorunuz yeni regl tarihi belirliyor
eliff__ BATA canım benim bat 13 2 gün gecikme yaşadım bugün Kan verdim sizce beklemeli miyim yoksa yükselir mi betaa
BATA Sumeyyekrpz şu an 20 haftalık doktorun belirlediği tarihle orantılı gitti hep. Betanız düzenli artıyorsa geliştiği anlamına gelir zaten. İçinizi ferah tutun
eliff__ minikbebegim06 Canım ben ovulasyon testi denemedim bu ay sadece uygulamalara baktım belirli günlerde sadece hani o uygulamanın gösterdiği günleri de değerlendirdim ama sürekli de düzenli ilişki oldu 2 günde bir sizce Beta yükselir mi uygulamada yumurtlama günleri 1 Ekim 7 ekim arası gösteriyordu
minikbebegim06 eliff__ uygulamaya göre doğru olmuyor ya ovulasyonla ya da bir gün ilişki bir gün boş şeklinde değerlendirin beta artar mı bilmiyorum adetiniz daha fazla gecikirse kadın doğuma gidin isterseniz hani kafanıza göre ilaç vs almayın diye diyorum
minikbebegim06 eliff__ bide yumurtlama 1-7 arasi gösteriyorsa ve o tarihte olduysa bile test için cok erken o uygulamalar bi sonraki adetten 14 gün sonrası olarak hesaplıyor ovulasyonu o yüzdende önceki adetinizden 14 gün sonrasını mi gösteriyor uygulamada ? Eğer öyleyse bu seferde bat tarihi yanlış sanki
eliff__ minikbebegim06 canim 12 Eylül’de adet oldum 16’sında yıkandım 13 ekim adet oldum 16’sında yıkandım yani bu şekil uygulamaya göre gitim ama duzenli bir sekilde iliski oldu