Fadime42530 Mucizeeanne bugün bende gittim kese ilkten görünmedi korktum sonradan buldu ama çok küçük dedi son adet dönemime göre 6+0 günlük
Esra33- 4+5 dün verdim 523 çıktı 2,5 yıldır olmuyordu bebeğim umudumu kestiğim anda oldu değer normal mi bana normal geldi ayın 22sinde randevu aldım
Mucizeeanne Esra33- aaa aynıyız hafta ve gün olarak bızde umıdımızı tam kaybetmiştik beklemıyodum acıkcası ama sonunda oldu ve yarına kontrolum var sabahtan
Papatyam2608 Haticom iyi dedi doktorun içinde nokta da oluşmuş dedi iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim hayırksıyla
Merve_kucuk Esra33- Adetiniz kaç gün geçtikten sonra kan vermiştiniz. Esra33- bi belirtin var mı Midem de şişkinlik var bide karnımın altı ağrıyor sanki her an adet olacak gibi
Esra33- Merve_kucuk 28 günde hesaplarsam 5 30 gün olarak hesaplarsam 3 normal de adetim 28 gündeydi son 4 aydır 30 günde bir oluyordu
Mucizeeanne Merve_kucuk benım 10 ekım olaraktı reglm 11 inde gebelık testi yaptım ıkı adet çift çizgi cıktı cumartesi günüde kan testi verdım yanı 1 gun gectıkten sonra pozitifti benım
Elifimsib Mucizeeanne beta 1146 çıktıktan tam bir hafta sonra keseyi ve bebeği görmüştük 1500 üstü vajinal yoldan 5000 üstü karından görünüyor demişti doktorum