1. Haftadayim tam bu haftalarda çabuk yorulma nefes nefese kalma çarpıntı şikayetleri başladı ama doğum temizliği de yapmam lazım yorulmadan nasıl doğum temizliği yapılır tecrübeli gebelerr

sudeagaogluu o haftalarda yapıncada batıyor ev işi nankör malesef 37 deyim her işi günlerek bölerek yaptığım için yorumluyorum ki daha bitmedi 😂 oda oda yapın yada dolap içlerinden başlayın en son cam perde silmsüpür yapıp bitirirsinşz

Aysell47 o haftalarda daha zor olur diye şimdiden yavaş yavaş yapmaya basliyim diye düşündüm bir de 36-37 ye bırakırsam yapamadan dogururum diye korkuyorum 😂

sudeagaogluu bence erken ve duvar kapı falan cok ince detay değilmi ya üstün körü bi bezle silersin zaten oralar öyle kirlenmiyor duvara kadar yorma kendini bence detaylı temizlik istiyorsan perde yıkarsın gardrobu düzene sokarsın çekmecelerini düzene sokarsın mutfak dolabını banyo vs düzene sokarsın tamam işte geri kalan haftalık süpürme silme olyor zaten.

sudeagaogluu haklısın bana yardıma gelecekler de var o yüzden bu kadar bekledim yardım edecek kimsen yoksa dediğim gibi oda oda yapabilirsin

sudeagaogluu 36da başla yavas yavas 😂bende bu aralar doğurcam siye korkuyom bu hafta bitirmem lazım ,😂

Aylaa123 ben geçen hafta yaptım ve birine Camlarımı balkon camlarımı temizlettirdım perdelerimi yikadım taktı 👍😍 .kendimde bütün dolap içlerini düzenleyip seçip toz alıp yerleştirdım . Halılarımı verdim mis gibi oldu .kapılar her yeri kendim temizledim 🧿🧿 .
            Ben gerçi asla duramayan biriyim 15 günde 1 dolapları hep düzenlerim herşeyim kitap gibi olmalı 😄 .
            Bebeğimin herşeysi hazır çok şükür hepsini fazla ağırlaşmadan Yikamiştim ütülemiştim hurçların içine koydum. Şimdi hepsini çikarttım bi kaç gün öncesi Tek tek yerleştirdim . Bugün yine duramadım full iş tuttum koltuk arkaları vs 🧿😄cuma,günü Randevum var cünkü birde bi yandan buzluk hazırliği yapiyorum 2 tane okula,giden çoçuklarim var Lohusa iken bana zor olmasin elime hazır gelsin herşey🥰

Artik iş tutarken yoruluyorum 36+4 olduk Cuma,günü kontrole gidip doktorum gün verecek 🤲 . HERKESE kolay gelsin Sağlıkla bebiskerimizi kucağimıza Almayı nasip etsin Rabbim 🤲..

Tugba9106 bende sürekli evimi temizliyorum evim pis değil dağınıkda değil temizlik ve düzen takıntım var ama yaşadığım yer hem koşu parkuru hemde insaatlara yakın olduğu için temizlenen camlarım bile 2 günde leş gibi oluyor aynı şekilde cam kapı açık olunca eve giriyor temizlensede batıyor hergün yapıyorum ama genede yapılması gerekiyor onun için bekliyorum ki bitsin herşey doğurayım temiz olsun ev bende 37 deyim 😂

Aylaa123 takıntılıyiz 😄 daha,fazlasiyla dikkat ediyorum aniden doğuma falan gidersem diye çünkü benim doğumlarim sezeryanla oldu ama hep plansız oldu 2 çocuklarımda .kontröle giderken hep kendimi sezeryanda buldum yanımda çanta yok birşey yok hepsi hazır ama evimde .bizde 80 km yol yapiyorduk ve şuan hala öyle 3.bebeğim için artik hem evime daha dikkat ediyorum hemde artik hastane çantam hep kolumda artik😃 .sizin doğum normal doğum olacak acaba??

Tugba9106 benim doğumum belli değil malesef bebeğim makat duruyor dönmesini bekliyor doktor dönmezse sezeryan dönerse normal keşke belli olsa bende ona göre şekil alsam belirsizlik zor 😂

sudeagaogluu biz temizlikle kafayı yemisiz ben de sürekli temizlik yaptım yaptım kendimi yordum sonrasindâ pişman oldum doğum sonram berbattı

Aylaa123 aklıma doğuma girerken gardrobun üstünü silemedim silin diyen annem geldi 😂 ebeler dalga geçmiş öyle anlatıyor

AnayimBenAna_ 😂😂bende öyle olmam umarım 😂burdada birisi varsı suyu gelmiş napayım diyor hastaye git yazıyoruz gidemem evim pis diyor evimi temizlemem lazım diyodu 😂😂😂