Ays-0 16 günlük kızım 2 gündür gaz sıkıntısı yaşıyoruz, anne sütü harici Aptamil mama kullanıyorum doktor önerisi ile, acaba mama mi gaz yapıyor, mamayı da az içmeye başladı ne yapcam bilmiyorum 😱😥 önerisi olanlar yardımcı olabilir mii
Gzm34 Ays-0 mamadan kaynaklanıyor olabilir. Ben de sma comfort kullanıyordum sonra keçi sütlü olan golden goat a geçeyim dedim anne sütüne en yakın olan o deniliyordu. Ama bebeğim kakasını yapamadı üç gün. O yüzden tekrar sma comfort a geçtim o cidden iyi bir mama. Ama bizim gaz sorunumuz devam ediyor gaz damlası kullanıyorum ona rağmen kıvranıyor bazı bebekler çok gazlı oluyor maalesef.
ataninannesi2024 Ays-0 ayağını ve karnını sıcak tutun. Mamasını bir kaç damla zeytinyağ damlatın işe yarıyor
Ays-0 Seda13 sıkıntı olmaz demi zeytinyağı arkadaştan da duydum da zeytinyağı yapmaktan korktum biraz
SanBMom Ben sma comfort kullanıyorum birde her gün aynı saatte bigai damla kullanıyorum bebişe 5 damla 31 günlül bizimki ilk zamanlar brnde çektm
SanBMom Ays-0 doktor maflor yazdı ama 2 gün kullandım çocuk gaz sancısından kıpkırmızı oluyordu ağlamaktsn hemen bıraktım ablamın tavsiyesi üzerine bigai aldım ılık olan mamasına damlatıyprım hergün aynı satte ve çok şükür 2 3 günde gaz sorunu çözüldü
Seda13 Ays-0 bazı bebeklere aptamil gaz yapıyor deneyerek mamasını bulucaksın mecbur. Benimkide sma içmemişti kusmuştu ağzında tutup resmen. 2 günlüktü hemde bunu yaparken. Hastanede aptamil vermişler ona alışmış prenses
Ays-0 Seda13 evet hastanede Aptamil verdiler 2 gün anne bebek uyum odasında kaldık Aptamil verdiler bende devam etmek istedim aptamile, kusma şimdilik olmadı hipp alacaktım olmazsa hipp deneyeyim bide
Ays-0 Gzm34 kakasını şükür yapıyor ama ıkınmasi oluyor bazen kızarıyor memeye gelince susuyor değişik ya kaka da sıkıntı yok her bez alışta kakası oluyor, gazı çok yavrumun
Ays-0 ataninannesi2024 sıcak tutuyorum rezene çayı içeyim bende olmazsa, zeytinyağını denicem inşallah işe yarar