Kızlar galiba hamileyim öncelikle şunu belirtmek istiyorum Rabbim gönlünüze göre en güzel en hayırlı evlatları size nasip etsin kimsenin elini boş bırakmasın kurban olduğum Allah’ım sizlere dua eder sizden dua beklerim evladımı 9 ay karnında taşıyıp kucağıma alabilmek için bir kaybım var maalesef onun için endişe ve korkularım var bana dua ederseniz çok sevinirim cumartesi günü 12 Ekim yaptığım pro doktor test sayesinde aslında öğrenmiştim çok silikti fakat ben inanmak istemiyordum bugün bir arkadaşımın yardımı sayesinde test almak geldi içimden ve iki testi yaptım direkt en alttaki ve üsttekini yapmıştım ikisi direkt belirdi kaset testi de yaptım kaset testi de çıktı Ben gözümden görebiliyorum şu an sanırım çok yeni olduğu için size yansıyamıyor geçen ay 5 gün gecikme yaşadım ve 5 günü adet oldum aslında ben yarın yapacaktım testi ama içimden bir şey beni bugün yapmam gerektiğini sanki söyledi ve bu şekilde öğrendim cuma günü kan vermeyi düşünüyorum İnşallah Rabbim hepinize nasip eder bana dua etmenizi çok istiyorum🥹🥹🥹