Cimcime30 piper benım eğer varsa geç döllenme olmuştur çünkü 20.gun yumurtladım 5 ekımde bat 19 oyuzden beklıyorum zaten Regl olursam olurum
yesmkaya-3 Bat 18🥰ilikşiye iki hafta önce girdik 🙃Pazar gecesi erken gebelik testi ile silik çizgi gördüm dün kan verdim hcg 30,2 daha çok çok yeni ama 🥹Umarım düzenli artış olur
yesmkaya-3 leyl25 1,5 hafta erken gebelik testinde gördüm tam 2.haftasında net belli oldu erken gebelik testim profilime bakarsanız görürsünüz atmıştım oraya
Dilancck leyl25 saol canm allah razi olsn amin insallah darısı tum isteyenlere insallah 😘 4 ekim yumurtlama gördüm bu uc gundurde koyulasyordu yumurtlama ustunden 12 gun geçti iki gun snra adet tarihimdi
leyl25 Dilancck regl gününe kadar denediniz mi yoksa son ilişki o zamanmıydı ay yanlış anlama örnek olması açısından soruyorum 😅
Ebru567- Dilancck benim adet yarın bat 17 erken gebelik sabah ilk idrarla yapicam aynı testi kullanmışım ovu de 4 ekim çatlama gördüm tek gün öğün değerlendirdik yanında gelen gebelik testlerini atmışım ben yalnislikla benimde son zamanlarda koyulasmaya başladı ovu başarmışsın bi