Salepcee Mehsa medicana da hangi hastaneye gideceksiniz bende doktor arayışındayım Konya’ya geleceğim şehir dışından sadece medicanaya gitmek istiyoruz
Salepcee Mehsa nasıl memnunmusunuz peki muayene ve doğum ücretleri ne kadar bir de normal doğum yanlısı bir doktor istiyorum açıkcası
Mehsa Salepcee Ben memnunum, ilgili ultrason ekranında her şeyi tek tek gösteriyor. Şu an muayene ücreti 1500 ₺ doğum ücreti de 35 bin ₺. Normal doğum yanlısı mı bilmiyorum ama Instagram hesabında ssvd falan paylaşıyor.
Salepcee Mehsa anladım teşekkür ederim yarın 4 haftalık olacak bebiş ne zaman gitsek iyi olur ki 6.hafta falan mı
Mehsa Salepcee Rica ederim ☺️ Ben 6+2 olduğumda gitmiştim kalp atışını duymuştum ama kişiden kişiye göre değişen bir durum galiba bu 🤭
Mehsa Mehsa 6+2 iken ilk randevuma gittim birkaç kan tahlili istedi bir hafta sonra gel bir daha bakalım dedi 7+2’de ikinci randevuma gittim, bundan sonra ayda bir çağıracağım seni dedi yani ayda bir gideceğim 🙃
Hatice-1233 Leylalarr bende memnun kalmadım ayseden durumun iyiyse rengine git biraz tuzlu ama ücretleri görümcem kırk bine doğurdu iki gün önce
Mehsa Hatice-1233 Ben de gebeliğimi öğrenince sormuştum doğum 35 bin demişlerdi. Görümceniz hangi doktorda yaptı doğumunu?