Seymagulsen Kızlar suni sancı çok mu zor alanlar yorum yapabilir mi? 2 cm açıklığım varmış doktor suni sancıyla başlatalım doğumu istersen dedi çok mu zor suni😔
_biranneadayi Seymagulsen canım hiç farkı yok kendi sancınla aynı zaten açıklık da varsa biraz verirler kendi sancın da geldikçe azaltırlar suni sancıyı. İnşallah hayırlısıyla kurtul kucağına al hiç korkma çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin🥰❤️
Edaacar-ozkan Seymagulsen valla ben suni sancının çok kötü olduğunu söylim direk tavana çıkıp çıkıp inersin sancı gelince ve sıklaşıyor bir süre sonra beni sezeryana alın diye yalvardım ben ki aldılar almasalar ne olurdu bilmiyorum suyum bitti bebeğimin kalp atışları yavaşladı açılmam 3 cm kaldı 7 saat sancı yedim çok kötüydü allahım yaşatmasın bir daha çok ağladım
Elfelf475 Seymagulsen 2 cm açıklık ve hiçbir ağrı sızı hissetmeden nst de cıkan sancıyla suni sancı alıp doğum yaptım. Kontrol diye gidip bebeği kucağıma almış oldum 🙃 Son 3 4 saatim zordu ondan önce hiçbir şeyim yoktu diyebilirim saat 11 de yatışım yapılmıştı akşam 21:32 de doğmuştu.
Ykfi Seymagulsen zor canım ama senin acı eşiğine bağlı birde doğru yönlendirilirsen acını münimum seviyeye düşürürsün
Seymagulsen _biranneadayi Ahh inşallah dediğin gibi olur canım ilk doğumumda kendiliğinden açılmam olmuştu suni vermediler umarım bu da hızlıca ilerler teşekkür ederim 🙏 🌸
_biranneadayi Edaacar-ozkan ya arkadaşım neden korkutuyosun ki bana da suni sancı verdiler hiç anlattığınız gibi olmadı. Herkesin acı eşiği farklıdır kadın doğuma giriyor sen yok tavana fırladım bilmem ne diyosun Allah aşkına sil şu yorumu ya
neslsah-1 _biranneadayi çok yerinde bi yorum anlamıyorum bu kötü doğum anısı olanların korkutma çabasını benm eltimde bana yaptı aramızda 1 ay var ama korkmadım çünkü eğer iyiliğimi iateseydi beni korkaun diye özellikle çok kötüydü yok kestiler yok ben sıramı savdım yok bidaha doğurmam vs demezdi illaki acı olcak sancı olcak ama kişinin acı eşiğine bağlı o durum herkes bir değil sonuçta
Kubraakgn0 Seymagulsen Bugün sabah 9 da yatışım yapıldı bebişin suyu bitmiş 10 dan beri suni sancı alıyorum ne açılma ne ağrı sızı yok 2 dk da bir kasılmalarım oluyor ama agrı olarak hissetmiyorum rabbim herkese kolay doğum nasip etsin beklemedeyiz bizde 🥹🥰
Seymagulsen Kubraakgn0 Aa suni sancıya rağmen sancı olmadı mı öyle durumlar da oluyor demekki Allah kolaylık versin hepimize inşallah en kısa sürede açılmanız olur güzel haberlerinizi alırız 🌸
Seymagulsen Yani herkes deneyimini anlatmış teşekkür ederim ama evet o şekilde korkutmaya gerek yok benim de bu ikinci doğumum olucak ilki kendi sancımla oldu dayanılmıycak gibi değildi doğurdum bu da kendi sancından çok mu ağır onu merak ettim.
Dilhun Seymagulsen kendi sancından farklı oldugunu söyleyebilirim. Benm de ilk dogumum suni, ikinci dpgumum kendi sancımla. Ama ilk dogum her zaman zor. İkinci doğumlar daha hızlı açılma oldugundan suni pek zorlayıcı olmayabilir sizin için. Kolaylıklar dilerim.
Kubraakgn0 Seymagulsen Şimdi yine baktılar hala açıklık yokmuş bi ağrı bişeyde yok bekliyoruz canım evet doktorum senin şuan kıvranman lazım diyor sende tık yok diyor 😂
Seymagulsen Kubraakgn0 Yani bebeğin suyu azalmışsa bu işin sonu sezeryana gidebilir ikisi de aynı bence önemli olan bebişler sağlıkla dünyaya gelsin 🙏🌸
Seymagulsen Dilhun Doktorun yorumu da aynen bu şekildeydi ikinci doğum daha hızlı ilerler. Çok teşekkür ediyorum 🙏🌸
Edaacar-ozkan Mrvsmt2502 ben rahatlasın diye söylemedim zaten Keşke bana da baştan söyleselerdi normal doğumun Sony sancının zor olduğunu bilir de yola devam ederdim bana söylemedikleri için sorunu söylüyorum yalan konuşmaya gerek yok
Mrvsmt2502 Seymagulsen ben suni sancı ile doğum yaptım hemde bebeğim iri olduğu halde çok kolaydı doğumum. Şu çok kötü diyenlerin acı eşiği düşük. Yoksa suni sancı verilemse dahi kendi sancısıyla aynı şeyi hissedecekti. Dktor bana kendisi açıklamıştı suni sancı kendi sancınıza ilave ek sancı değil sadece kasılmaları düzenli hale getirmeye yarayan oksitosin hormonu diye. Oksitosun hem açılmayı hızlandırıyor hem sütünüzü indiriyor hiç korkmayın. Toplam 5 saatte doğum yaptım zorlandığım son 10 dk sı devamlı yürüdüm hareket ettim sıcak su tuttum belime.
Kubraakgn0 Seymagulsen Evet öyle canım doktorum baştan uyardı zaten ama biz deneyelim dedik bakalım olmadı sezeryana dönücek sanırım
BerivanLina Seymagulsen her ikisini de sadece suniyle yapmis biri olarak soyluyorum burda bazilari krndi sancisini uzun sure cekiyor ama ben mesela ilkini 5 saatte ikincisini 6 saatte dogurdum . 3. Gebeligim buda eger kendi sancim gelmese 40inci haftayi da gecip beklemek yerine yine suniyi tercih ederim
Kubraakgn0 BerivanLina 8 saat oluyor ne agrım ne sancım yok kasılmaları toplanma olarak hissediyorum sadece açılmada hala 0 🥹