Baby_B Ayse2188 ilk gebeligimde 7 haftalikken pihtilarla dusuk olmustu Doktora gittigimde göremediler Kurtaja alinmadan yarim saat once tuvalette dusurdum. Sonra kurtaja alindim parca kalabilme ihtimalijden dolayi O dusurme ani cok kötü.Kendinize bunu yapmayin Kurtaj olun derim Simdi 17 haftalik hamileyim,cok sukur🙏 O dusuk goruntusu hala gozumun onunde
Baby_B Ayse2188 yumruk boyutundan biraz ufakti.Agri yasamadim bir anda dustü.Ama onu görme psikolojisi cok kotu
Minikprensinannesiiiii Ayse2188 8 haftalıkken kalp atışı durmuştu bi tane ağızdan verdiler iki tane alttan yaptılar ilaç sancı başlıyor bi kaç saat sonra zaten sancı gelince de ıkındım o şekilde düşük yapmıştım ama bende parça kaldığı için tekrar kürtaja almışlardı
Tosuncukannesi Ayse2188 annem yıllar önce hamileyken doktora gitti kalp atışı görünmüyorum iki gün sonra tekrar gel dedi ilaç verdi ilaçları içti ertesi gün kese halinde düşmüştü,doktor biliyordu yaşamayacağını o yüzden üzmek istemedi dedi annem
Girlmom Ayse2188 hayır ilaç sonrası hiç ağrı olmuyor cerrahpaşa da yattım sadece sonrasında içinde pıhtı falan kalırsa sancın oluyor onu temizliyorlar o biraz zordu
Girlmom Ayse2188 11 haftalıktım plansız gebelikti folik asit nedir bilmezdim bebeğin omirilikten beyne giden kısmı gelişmedi
Selcantvsn Ayse2188 doktor evde dusurebilirsin dediyse ilaçla dusuruyosun yoksa kürtaj yapiyolar zaten kanamam oluyordu ağrı kesici bide bı ilaç daha verdi ağrılı adet gibi oluyo işte .
Zay Ayse2188 bende aynı durumdayım 5 haftalık gebeyim, kanamam var , düşük riskim fazla, kürtajdan çok korkuyorum. Dr kanaman fazlaşınca gel dedi eve yolladı öyle bekliyorum. Siz kürtaj oldunuz mu?
2Princess1Mom Ayse2188 17 haftalık ilaçla hastanede düşük yaptım. Kalbi durmuştu bebeğimin. Plesantayı düşüremediğim için arkasından kürtaj oldum