Jasmine2426 nurmltli61 12. Hafta göbek olmaması çok normal gazdan dolayı biraz sıskınlık oluyor sadece ozamanlar 20 den sonra pırtlıyor göbek , ben hiç karnımın olmasını istemedim Şuan 26+4 baya belli ama önümü kapatsam dışardan anlamazlar 😂
2cocukluana_ nurmltli61 karın bölgendeki kas yapın fazlaysa çok normal bir de ilk gebelik işe geç çıkar canim
nurmltli61 Yeldabanu ya neden😂bende aksine istiyorum çünkü böyle düz olunca hamile olduğumu hissetmiyorum 🥹sadece aşırı bulantılarım var
nurmltli61 2cocukluana_ evet ilk gebelik bide benim hiç karnım yoktur yani dümdüz hamile kalınca hemen belli olur sanmıştım olmuyormuş😂
Tutaste_ nurmltli61 o haftada bebek ne kadar olcak ki karnın cıksın benşm 5.ayda filan cıkmıştı bide göbeğim vardi önceden de
Kze nurmltli61 27 haftalik hamileym daha yeni disardan belli olmaya basladi 12 de cok erken😂 insandan insana degisir tabi ic karnla alakali birazz
babysglm nurmltli61 çıkmasından çok hissetsem artık diyorum 😂 1-2 hafta içinde hissedersin dediler ama onuda ya anlamazsam diye korkuyorum 😂
mervedmrcn nurmltli61 benim 4. Ayımın sonlarında bi anda karnım çıktı iç karnınız geniştir her hamilelik bir değil kimisinin karnı hemen çıkıyor kimisinin çıkmıyor bu da iç karnınızın yapısıyla alakalı bebeğiniz sağlıklı olduktan sonra bunun bi önemi yok ☺️
nurmltli61 mervedmrcn çok şükür sağlıklı ama bu şekilde düz olunca hamile değil mişim gibi hissediyorum 😂😂😂
2cocukluana_ nurmltli61 oyuzden işte ne güzel keyfini çıkar doğumdan sonra 1 ay içinde kendine gelir vücudun senin :))
Betamom nurmltli61 ben hissetme kısmı göğüslerden alıyorum😅 göbek olmayınca napcan bir şeye tutunmak lazım 😂 bakıyorum aa göğsüm büyüyor off cok acıyır ama aaaaa iyi iyi bebiş büyüyor diyorum😂
edaydn nurmltli61 geçen hafta 40+2 ile doğum yaptım ona rağmen benim de karnım yoktu kimse inanmıyordu 40 haftalık olduğuma😂 Hatta doğurdum doğurucam ama kimse anlayıp otobüste dolmuşta yer bile vermiyordu😂😂😂😂