1Ali Maviniz organizeri mutlaka al, hametandan bende çok çok memnunum, alt açma setinide birleşik değilde çanta şeklinde olandan aldım o da çok kullanışlı birde ekstra mat alıcam yeter diye düşünüyorum
1Ali Nesizade05 ben beceremedim belkide bilmiyorum, her yerim süt oldu kaç kere o kalkanla🥲sütyen sıkı olunca ped kaymıyor sütü sızdırmıyor ben memnunum şimdilik
1Ali Maviniz çanta şeklinde olanı mı, evde salonda duruyor, keçe organizer yatak odasında, dışarısı içinde çantasına koydum bezini vs ama organizer çanta denk gelirse bir tane daha alıp bebişin çantasına koyarım lazım oluyor çokca 🥰
ggmom Rabiamina ilk doğumda yastık kendim ayarlardim keşke alsaydim dedim daha sonra gerçekten çok bel ağrısı yaşadım ama göğüs pedi için aynısını soylemicem kurtarıcı resmen tabi sürekli değiştirmek gerek
Rabiamina ggmom göğüs pedine şey demişlerdi dışarı çıktığınız zaman onu kullanmayın. Sürekli orayı nemli tutacağı için çatlak olur yara yapar. Pamuklu kumaşlar daha iyi. Aynı şey normal pedler için de geçerli sık sık değiştirmek gerekiyor ki enfeksiyon oluşmasın. 😊
ggmom Maviniz ben katlanan mat aldım disarida oldugumuzda bez değiştirirken altı yumuşak olsun diye ilkinde almayip ikincide aldiklarimdan bence gerekli
YesimAykut 1Ali çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, hızlıca iyileşmene toparlanmana sevindim canım, Allah analı babalı büyütsün maşallah🥰
YesimAykut Gzm34 benim eşim de izin alacak ilk 20 gün yanımda olacak inşallah güzel geçiririz bu süreci çok teşekkür ederim tavsiyelerin için🥰