hibabyhi bol su ve göğüslere sıcak havlu basmayı önermişti bi tanıdığım. o da sağım yapıyordu ve sıcak havlunun sütünü arttırdığını söylemişti
Apavarga İlkimbuyukbostanci bu kişiyi takip edebilirsin kendi bebeği de memeyi hiç tutmamış ama baştan beri hep süt vermiş hangi zamanlarda sağım yapmalı vs gibi detayları paylaşıyor faydalı olur incelemek istersen
Bergamot Gizemnuur55 bol bol su ve sıfır stres. Bir ara sütüm kesilir gibi olmuştu. Annemin önerisiyle sabah akşam rezene kaynatıp içmeye başlamıştım maşallah taşardı artık. Ama hazır değil aktardan gerçek rezene
Gizemnuur55 Bergamot ay e ebebekten rezene ve kimyonlu anne çayı aldım ama işe yararsa o şekilde alırım suyu çok içiyorum stres de yapmıyorum ama bilmiyorum ki ya
Bergamot Gizemnuur55 e bebekteki rezeneyi bilemiyorum. Açıkçası market ürünlerinin faydasına çok güvenmiyorum 🙏🏻
Ykfi Gizemnuur55 su bile içsen süt yapar canım belki meme ucun küçüktür o yüzden de almak istemeye bilir
Gizemnuur55 Ykfi gün de en az 3 litre içiyorum suyu ben sağıyorum maalesef 2 saatte maksimum 60 cc çıkıyor , silikon uç da denedim başta tuttu sonra onu da istemedi
Rabiul Gizemnuur55 bestlak güzel arttırıyor Mamseli ben de sana önermiştim o da güzel arttırıyor ebeveyn emzirme danışmanlığı var oradan destek almanı tavsiye ederim ayriyeten ebebeğin kendi çayı da çıkmış emzirme danışmanı banada önermişti benim de sütüm var fakat sağım yaptığım için azalmaması için ara ara ben de kullanıyorum
Gizemnuur55 Rabiul mamseli düzenli kullanamadım kendime kızıyorum önce onu bir düzene sokayım diyorum belki işe yarayacak
Rabiul Gizemnuur55 kahvaltıda iç canım yada akşamlar günde 3-4 defa içebiliyorsun zaten bebek uyuduğunda koş iç hemen 😆