LLavinya Beequeen ben ilk randevumda 5 hafta sanıyorken gittim o gün tam 6+2’deymişim kese de bebekte kalp atışı da duyuldu çok şükür. Her şey yolundaysa görünür merak etmeyin🫶🩷
Beequeen Leyla2425 Bayağı ileri tarihe vermiş randevuyu sanki en azından gel diyelim deseydi insan merak ediyor 🥹
Brcelcin Bizde bugun 6+4 uz haftaya gidicez kalp atisi icin kesemizi gorduk umarim duyarsiniz net bir sekilde 🥰
Ftmaa0 Beequeen 6+4 de gttım kese görüldü kalp atısını da dınledık ama küçük olduğundan yavaş atıyo dedı zor duyduk uğraştı baya doktor
nursenturk Beequeen bende cumrtesi 6+2 olacağım allahın izniyle bence kese gözükür yüksek ihtimalle kalp atışınında ikimiz de duyarız inşallah 🙏
Dilek-07 Beequeen Ben 4+ 3 de kesesini gördük şu an 5. Haftaya girdik 8 .haftasında kalp atışı için randevu verdi doktorumuz
Beequeen Dilek-07 Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bakalım bize ne diyecek, meraklıyım
nursenturk Beequeen çok sevindim maşallah🙏☺️ bende bu sabah gittim duyamadık henüz çok küçükmüş ama pıt pıt atıyordu gördük haftaya yine çağırdı🥲🙏
nursenturk Beequeen ya benimki çok karışık geç döllenme olmuş olabilir dedi dr 6+2 sanırım bugün onu bile tam bilmiyorum 😂 çook stresli süreç ya allah hayırlısıyla kucağımıza nasip etsin inşallah hepimizin🙏
Beequeen nursenturk Yaaa anladım canım, ilerleyen randevularda netleşir belki 🤭 Amin canım cümlemiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza💜