01Hacer01 Begm_01 canın çekmesi faklı, aşerdiğiniz zaman zaten bekleyemiyorsun, hemen olsun diye çıldırıyorsun resmen ☺️
Hamileeee Eceeeeemmm siz gene kıraz görmüşüm ben üzüm yaprağının turşusunu gördüm 😂😂tadımruyamfa çok güzeldi
Liddle_mom 01Hacer01 ben ilk haftalarda ekler istemistim 2 haftadirda koruk aradim ama bulamamistim bugun denk geldim yedim🤤
24hnisa A101 sarmasi 😒😒😒 Hicbir yerde bulamadım, gözlerimden yaşlar gelmişti artık bulamayinca. Her zaman yediğim bi sey de değil yani en son tadına bakmıştım belki 1 sene önce hatırlamıyorum bile. Cigkofte bi de neysek onu kendim yapıyordum bolbol
xxxxx34 Oğluma hamileyken 7.ayda çilek çekmişti canım pandemi her yer kapalı sokağa çıkma yasakları falan ona rağmen istabulun bütün ilçelerini gezip çilek arayıp bulamamıştık eşim 2 gün sonra bulup 2 kasa çilek almıştı ve ilk çileği ağzıma attığım an dünya varmış be demiştim ama sanırım o an yiyemediğim için oğlumun karnında çilek şekli var ve bahar aylarınla kıpkırmızı oluyor tam çilek gibi asla inanmazdım böyle şeylere normalde
Sevincblbl 01Hacer01 yeşil erik aşerdim ama bulamadık üzdü 😂 bide kaynanamın yaprak sarmasını haha o yaptı çok şükür genel ekşi aşerdim bu hafta kız dedi doktorum :) 🌸
deryakuralerturk 01Hacer01 10 gündür bende kestane şekeri istiyorum Samsun’da bulamadım başka zaman hep görüyordum şimdi arıyorum ya yok 😁 bende trendyoldan sipariş verdim gelmesini bekliyorum 😃
cakethesel Henüz 9 haftalık hamileyim.Canım bir şeyler çekiyor ama bu aşermemi yoksa normal can çekmesimi anlayamıyorum 😄