01Hacer01 Gamzecabuk evet o an yemeli insan değil mi ? bir ara incir canım çok istiyordu, ağzımın suyu akıyordu resmen bulamadım en azından reçeli vardı onunla yetindim, sonra buluncada yiyesim gelmedi
Gamzecabuk 01Hacer01 banada kızılcık reçeli var dediler donuk var dediler ama ben ağaçtan toplanmış tazesini istedim 😀
Senayilmaz26 01Hacer01 Valla varmi yokmu bilmem de normalde tatlı hiç sevmem regl günlerimde bile çikolata aramam tursu yerim ama hamileeligim başından beri sütlaç trilice yiyorum. Sonuç oğlan 💙🙏😀
Melisa2907 01Hacer01 daha iyiyim😂 normaldede cok severim zaten ucundan mı yesem dedim sonra riski beni korkuttu 🥹
Hamileeee Eceeeeemmm siz gene kıraz görmüşüm ben üzüm yaprağının turşusunu gördüm 😂😂tadımruyamfa çok güzeldi
S_ysmn gezentianne benim de ilki erkekti hiç bir şey istemedim. 2. Ye hep meyve istedim. Sabah aç karnına bile istiyordum. Bu kız Allah’ın izniyle
irem-16 Acılı şalgam aşerdim. İki gün önce de greyfurt aşerdim ve bulamadık. Bugün de cinsiyetimizin kız olduğunu öğrendik 17+1de🥰
Begm_01 Bir süredir hamburger onu dün yaptım yedim şimdi çiğ köfte kısır bakalm ne zaman yerim bilmiyorum hemen yemek mi lazım ilk hamileliğim
01Hacer01 Begm_01 canın çekmesi faklı, aşerdiğiniz zaman zaten bekleyemiyorsun, hemen olsun diye çıldırıyorsun resmen ☺️