Bume Brn0948 benim de eşim gitmese beklerim bide kilo almazsa beklerdim ama yok yani geleceği yok bu minnoşların bende çayı ağrısından çok çekiyorum bide egzersiz yaptığım halde gelmiyor bebiş
Simasu14 Sedaerva03 Benim ilk doğumumda 1 cm açıklık vardı. Su ve nişan gelmişti direk yatırdılar suni sancı verdiler ama dayanamayip çıkarmıştım. Sabah 5 te başlayıp gece yarısı doğmuştu
Sedaerva03 Simasu14 ben bunu istemiyorum işte o kadar uzun süre sancıya dayanamam pazara kadar gelmezse sezeryan günü alıcaö
Simasu14 Bume Dayanamayacak haldeydim. Hatta bağırıp beni sezeryana alın demistim. Hemşire beni sakinleştirdi. Herkes suni sancı serumla doğuma girdi ben 10 dk dayanamadım çıkarın diye bağırdım. Çıkardılar zaten
Bume Sedaerva03 bende beklemem ama benim Doktorum da beklemez olmadığını görünce sezaryene alacam dedi Simasu14
Bume Simasu14 sezaryen oldum bende suniyle bekledik acısına falan dayanıyordum adet ağrısı gibiydi hafifti yükseltseler bile olmadı bende daha fazla uzatmak istemeyip sezaryene alındım
Elifsvl Sedaerva03 bende 1 ay neredeyse 1cm açıklık ile gezdim ama maalesef ilerlemedi. Fitil koydular olmadı kendi sancılarım başladığında da açılmam ilerlemedi. 40+6 da sezeryan oldum
Elifsvl Sedaerva03 hiç olmadı açılmam.doktorum suni sancı da çok işe yarayacak gibi değil dedi sezeryana aldı