Rabiamina Seymaoztrk27 ilk 3 ay çoğu doktor izin vermiyor. Hiç değilse sayıyı azaltabilirsiniz kendi kararınız da
Sazenin Seymaoztrk27 kalp sesini duyana kadar ne olur ne olmaz siz yapmayın demişti benim doktorum, riskli gebe değilim
Aysnrr16_ Kızlar genel olarak baktığımızda yorumlarınıza göre ben fazla almışım bugün doktora gittim oda söyledi diyet yap dedi
9Busra9 Aysnrr16_ doktor bana zayıfların daha ço kaldığını söylemişti bende 22 haftalık oldum 50 kiloyla hamile kaldım 6,6 kil oalmışım dün tartılmıştım 😅 sadece biraz dikkat edelim dedi ilerde zorlanabilirsin diye
9Busra9 Seymaoztrk27 ilişkiyi bize doktorum hep önerdi ilk gğndne beri sakıncası yok hatta kendinizi daha iyi hissedersiniz stresten uzak olursunuz demişti o yüzden eğer doktor aksini iddia etmiyorsa ilişkiyi öneriyorlar. Bazen kese aşağıda oluyor 3 ay ilişkiyi yasaklıyor doktorlar
9Busra9 Aysnrr16_ yok zayıfız diyee 😅 vücuda bi destek yağ gelmeli ki bebeği taşıyabilelimm ben memnunum hala ideal kiloma bile gelmedim sadece çok hızlı aldığım içni biraz daha dikkatliyim durdurdum gece yemelerimi falan 😂
SevilAtabey Aysnrr16_ aldığınız kiloda doktorunuzun söylediği önemli aslında. Size ve bebeğinizin gelişimine göre fazla diyorsa dikkat etmeniz gerekir. Burda herkes farklı aşırı kilo alanda var aksine kilo verende kimseyle kendinizi kıyaslayıp moral bozmayın bence.