Sudetmlk _busss Bende battan 1 gün önce yapmıştım aynı bu şekil çıkmıştı şimdi ise 29+4 kızımı bekliyorum gözün aydın hamilesin 🥰
Dilancck Cimcime30 ya benmde 4 ekim yumurtlama catladi degrlendrdk hersy guzldi silklesti devam ettk ovulasyon testine taki dun ve bugun test yapana kdr tekrar cizgim belrgnlsti ve bat 18
Melisahmet Dilancck istersen bekle o zaman reglin geçince yap ama ovulasyon genelde gebelikte böyle çıkıyor canım
Tontonunannesi Zeynep1283 dün sadece nst çekildi sorun yok dedi doğumu daha önce özel de 5i ile 8i arasında gelir demişti doktorum çatı muayenesi olmadım istemedi ilki normal di bu da normal olur diye düşünmüş olabilirler
Zeynep1283 Tontonunannesi kız bebek erken gelir diyorlar ben bekliyorum ama bakalım ilk bebeğim olacak banada daha yapılmadı çatı
BilgecyLn _busss 8 le öğrendim kuzum tebrik ederim çok erken öğrenince beklemek zor oluyor bilgin olsun 🥰
Busedeveci _busss 0/10 arası gebelik olmuyor ama çok yeni de olabilir canım 3 4 gün sonra tekrar ver istersen hemen umutsuzluğa kapılma adetin gecikti mi