Farukkubra2025 Geçen sene bu zaman kürtaj olmuştum. 10 ay sonra ilk defa test pozitif gibi. Bilenler yardımcı olabilirlermi. Birde resim nasıl ekliyoruz koyamadım buraya
anonim001 Farukkubra2025 canım aynı zamanlarda kürtaj olmuşuz benim de o zamandan beri olmadı henüz siz isteyerek mi korundunuz yoksa kendiliğinden mi olmadı sonradan 🙏 Bu ay için bir şey yapmış mıydın pozitif görünüyor 💖🫶
Ahhahahaha Benimde silik bende atamıyorum ama ben testi bu sabah yaptım ve bir saat önce silik çizgi olmuş ve korunmayı bu ay bıraktık en son ki ilişkimiz 12 sinde oldu regli olacakmışım gibi hissediyorum ama henüz bir haftam var
yesmkaya-3 Farukkubra2025 foruma girin sol üstte üç nokta var oradan resim yükle diyip yüklüyorsun daha sonra yüklediğin resmi kopyalıyorsun yoruma ekliyorsun
Srpaly Farukkubra2025 benimde bu sekildeydi ve 4 haftaya yakın hamile olduğumu öğrenmiştim 25+1 olduk , umarım gönlünüzden geçen olur inşallah vardır 🌹
Innerglow Linasenem Farukkubra2025 inş bizde böyle silik görürüz ya çok güzel bence betası da canım hayırlı olsun