Tbkrtl35 Xiremmx şöyle ilk sol bacağıma sızı girdi iki üç gün adetten bi hafta öncede aşırı göğüs ayrım oldu adete üç gün kala grip oldum hiç olmazdım ben ilaç alacaktım test yapayım dedim öyle öğrendim
Xiremmx @Tbkrtl35 benimde hafiften sol bacağım çekiliyor gibi bir his var hafiften ama bilmiyorum bilgiler için teşekkürler
nununundunyasi Xiremmx bence de ben olsam ben de arada kalırım dayanamam ☺️ hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Dilancck Xiremmx Bende ayni durumdayim ya uyglmya gre yarn adet gunm ama ovlsyna gre 4 gun snra Bugun yine koyulk grdum normale gore
Xiremmx @Dilancck canım olabilir ama çokta koyu değil sanki en son attığın ama umarım vardır pozitif düşünelim
Xiremmx @Deletedmom_109 2. Ayım Ovulasyon takibinde ilk defa bu ay regl yakın koyulaşmaya başladı testler ki daha öncede hormon testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı ☺️
Dilancck Xiremmx tamam canm burdan yazarm yne cok saol rabbm hepmzn gonlune gore versn belirti sadce kasik ağrısı batma var bi hafta once hastydm mide bulntm var