Xiremmx Kızlar bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı adet olmama 3 gün kaldı gebelik testi yapmıyorum Ovulasyon takibi yapıyorum adetime 3 gün kala çok koyu bir şekilde çıktı korkuyorum test yapmaya öğrenen varsa motive olsun bize :)
nununundunyasi Xiremmx ben yumurtlama beklerken adetime bir kaç gün kala bu şekilde çıktı ve gebe olduğumu öğrendim yani bizzat mümkün böyle bi şey yerinizde olsam yarın sabah erken test yapardım ☺️
ezgickm Xiremmx ben hamile olduğumu bildiğim sırada eltimde ovülasyon testi vardı merakımızdan yapalım nasıl çıkacak acaba dedik ve öyle yapmıştım. Test çizgisi kontrol çizgisinden epey koyu çıkmıştı sizinde öyle 🙏 inşallah gebeliktir
Gul_msa06 Xiremmx Canım asla ümit vermek istemem ama benim bir arkadaşım bu şekilde ögrendi bırkaç gün daha bekletıp test yapmadan kan verdi ve pozıtıftı inşallah seninse öyledir 🫶🥹🤲
Xiremmx @adatuna 2 gün öncede yapmıştım aynı böyle yüksekti bir tık daha açığı ama koyuydu ikisi de acaba mı dedim sizin gibi ama bugün de yapıp daha koyu görünce bir soru işareti bıraktı test yapmaya da korkuyorum
Tbkrtl35 Xiremmx şöyle ilk sol bacağıma sızı girdi iki üç gün adetten bi hafta öncede aşırı göğüs ayrım oldu adete üç gün kala grip oldum hiç olmazdım ben ilaç alacaktım test yapayım dedim öyle öğrendim
Xiremmx @adatuna korkuyorum falan diyorum ama aklım ucundan da yarın sabah yapsam mı diye geçiriyorum 😂 yaparsam buraya bildireceğim
Alpmom__ Xiremmx adete zaten 3 gün kalmış . Varsa kabak gibi belli olur şuan 😅 sabah yapsan da aynı akşam yapsan da . Varsa var yoksa yok tecrübeyle sabit yap gitsin 😅
Susenasu Ben de bu şekilde gebe olduğumu öğrendim ama bazılarında adete yakın lh hormonu yükselebiliyormuş. Erken gebelik testi yapıp emin olabilirsiniz hem belirsizlikten kurtulmuş olursunuz😊
nununundunyasi Xiremmx bence de ben olsam ben de arada kalırım dayanamam ☺️ hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻