GirlandBoy_Mom EsoMom_ ben geçirdim canım üstüne hemen hamile kaldım ama benim daha yeni oluşan bişeydi bu ay da kimyasal yaşadım maalesef 😔
GirlandBoy_Mom EsoMom_ hayır kimyasal yaşadım sonra kızıma hamile kaldım canım şuan 2 . İstiyoruz bu ay kimyasal yaşadığımı öğrendim kanamam olunca
EsoMom_ GirlandBoy_Mom yumurtalıklarında büyüme sorunu yaşıyor musun Benim büyümüyor çok olduğu için iki senedir bekliyoruz işte ölü doğum yaptım ilk hamileliğim çok normaldi şimdi olmuyor işte
GirlandBoy_Mom EsoMom_ yok canım yumurtlaıklarımda vs sorun yok eşimde de yok doktor kontrolünden geçtik ikimizde çok şükür bi kızım var 🤲 ama benim sorunum rahimde oluşan enfeksiyonlar sanırım 😕
hulya98 EsoMom_ en azından 50 olsaniz eminim çok daha kolay olur. Kız kardeşimde de yumurta çokluğu var kilo verdi 59 oldu boyu 1.63 kendiliğinden kaldı hamile
EsoMom_ hulya98 gerçekten mi bende denerim rahat kilo verebiliyorum normalde ama eski kilomla aramda sadece 5 kilo oynuyor doktora sorduğumda öyle kilon yok dedi bana
hulya98 EsoMom_ işte vücut değişim görüyor ya hemen uyuyan hücreleri harekete geçiriyor bu sayede yumurtlama aktifleşiyor onu demek istedim cnm en azından kız kardeşimin yaptığı o
EsoMom_ Ada25052025 ben kimyasalı bu ay yaşadım ve dün adet oldum doktoruma sordum ne cevap verecek bilmiyorum korunmam lazım mı diye
Ebrulis Ada25052025 yok hayır adet kanamasıymıs zaten o benim kanamam başlayınca değerim düşmeye başlamış.
feridelevent_08 Ssahinnn benim normal yolla 8 kimyasal gebeliğim var tüp bebek tedavisi gördük oda kimyasal oldu acaba nedendir sağlıklı gebelik elde edemiyoruz
Ssahinnn feridelevent_08 onun araştırılması gerekir diye düşünüyorum doktorlar ne diyor peki bu duruma Rabbim en kısa zamanda size de güzel haberler almayı nasip etsin
b-bg EsoMom_ martta kimyasal nisan da sağlıklı gebeliğim oldu hiç üzülmeyin doktorum ilk gebeliklerde çok sık karşılaşıyoruz demişti 🤍
EsoMom_ Melike1001 yumurtalarınız da sorun var mıydı Benim yumurtalarım olgunlaşmıyordu ondan sorun yasıyorum
Ssahinnn EsoMom_ yok kendiliğinden oldu doktor 2 ay dinlendir sonra dene dedi ben 1 ay bekledim ikinci ay hamile kaldım
EsoMom_ Ssahinnn benim doktorum mesajımı görmedi korunmam gerektiğini söylerse korunurum ama bir ay sonra hamile kalanlar olmuş sorun olmuyor demekki