Gamze96 Harika_97 ben henüz yaptırmadım ama peritonoloji uzmanı 1 tane var ztn detaylı ultrason ben yapıyorum dedi normal muayene ücreti ödeyip giderim diye düşünmüştüm yanlışım anladm acaba ariyim bi
Gamze96 Harika_97 şimdi aradım doğru 5700 dediler ben normal muayene gibi girip bakilcak diye düşünmüştüm 2li testte artı ücret ödemeden çünkü şaşırdım suan
SancarMom ruveyda_34 Ne zaman yaptırdınız? Ben Temmuz ayında dediğiniz fiyata yaptırdım sonra zamlandığını duydum
ruveyda_34 Harika_97 ben iki kere girdim detayliya ozelde bahcelievler medipol 3500 devletde ise kanuni suleymanda girdim memnun kaldim
Gamze96 İstanbul Avrupa yakasında Fındıkzade de biyer buldum Hekimoğlu görüntüleme merkezi diye 2000 TL dedi haftaya salı oraya gideceğim
iremmakk ruveyda_34 medipol online randevu kısmında sadece serdar kaya çıkıyor reyhan hanım hastaneden ayrıldı mı acaba
ruveyda_34 iremmakk hala hastanede normalde kadın dogum dıye gecıyor ama perınatologmusda bu yuzden cıkmamıs olabılır hastaneyı arayıp sorabılırsınız detaylı ultrason ıcın reyhan hanımı sorabilirsiniz 🌸
ozlemdran detayli ultrason icin kacıncı haftada gitmeliyiz? Kendi kadın doğum doktorumuzamı yoksa perinatoliji doktorunamı randevu almalıyım?
iremmakk ozlemdran kadın doğum doktorunuz yönlendiriyor şu haftada git diye benim kan testimdeki bir durum yüzünden 12. Haftada gitmemi söyledi
ozlemdran ikili tarama testini yaptırdım onda bir sorun cıkmadı şuan 18.haftamdayım detaylı ultrason da sanırım 18-23 hafta arası yapılıyor