Baharr12 sanmıyorum çünkü servistekilerle yürüyüş yaparken konuştuk onlarda çok memnundu. Doğumdan sonra nerdeyse 5 dk bebeğimi yanımda tuttular dikiş atılırken öp bebeğini kokla ten teması olsun diye. Tesettürlüyüm çıkarken başımı örttüler odaya giderken. Hem gece hem gündüz personelinden hemşiresine kadar çok iyiydi güler yüzlüydü. Vajinismus geçmişi olan biri olarak uyuşmadan sonda takılması canımı acıtmadı 😊 çıkana kadar hergün kendi doktorum, çocuk doktoru ve emzirme uzmanı geldi sütümüzü göğüs yaramızı herşeyi kontrol ettiler. Sadece yemekler sezaryen sonrasına uygun değildi şehriye çorbası için dediler bulamadık koskoca şehirde yemektede hep gaz yapacak şeyler vardı tek sorun buydu. Ben ilk doğumumı başka bir şehirde özelde oldum karına bastırma falan orda da olmuştu ama ilk doğumumda hareketleri hissetmemiştim bunda hissettim acı yok ağrı yok ama hareketleri hissediyorsun belki 2. Olduğu için belkide devlet farklı ilaç kullanıyor bilmiyorum ama dediğim gibi acı falan değil sadece o çekiştirmeleri hissediyorsun hafifçe. İki kişilik odalar ama tamamen perdeyle kapanıyor dolabınız televizyonunuz ayrı(televizyonların kumandası kayıp). Ha birde şunu söyliyim refakatöiye yastık ve örtü vermiyorlar biz evden istedik 😊