Baharr12 ben sana gerçekleri anlatayım ilk sezeryanimi şehir Hastanesi’nde gülsün Özbaya oldum.takipli doktorumdu çok çok iyi bir doktor ama sezeryani beni çok zorladı çok canımı acıttı özellikle dikerken resmen hissettim diktigini kesi yerim az yani az kesmiş sonradan pansuman filan önermedi normal beyaz bir bezle kapat dedi orayı o kadar pansuman onermemesi yönü iyi bence buharada pansuman veriyorlar çünkü ben sezeryan olurken bekleme yerinde bir kaç sezeryan olacak kişi bekliyordu yani kurbanlık koyun gibi yatıyor herkes çıktıktan sonra bebeği çıplak teslim etmişler giydirmeden bizdende kimse giydirmeye cesaret edemediği için hemsireden rica etmişler sağolsun o giydirmis ben ciktigimda giyindirmisti sonradan benim çok ağrım oldu surekli gelip karnına bastirip kanamayı kontrol ediyor hemşireler hele birde kötüsünü denk gelirsen vay haline istedigin an ağrı kesici yapmıyorlar ben ilkimdi emzirmeyi filan hiç bilmiyordum hiçbiri yardım etmedi sağolsun yanımda bir bayan yatıyordu onun refakatcisi emzirmeme yardim etti hatta göğüslerim şişmişti hep bu yüzden Allah o kadından razı olsun sıcak suyla msaj yaptı göguslerime sondayi da ameliyata girmeden odada takip oyle ameliyata goturuyorlar biraz acıtıyor sonda takilmasi uyusturmadan takıldıgi için yani demem o ki özel hastane ilgisi hiç yok bende 2. Sezeryan olacam şehir hastanesi beni çok korkutuyor paraya kıyıp ne olursa olsun buharaya gitmek istiyorum en azından nazimizi çekiyorlar