Merhabalar arkadaşlar.
17 aylık bir kızım var ve ayriyeten yeni hamile olduğumu öğrendim.
Normalde aklımda hep 2. yaş’a kadar emzirmek vardı ama son 1 aydır kızım aşırı bağımlı gibi hareketler sergiliyor. 2 ay önce emziği bıraktık hiç aramadı çok şükür diye sevinirken son 1 aydır üzerimden inmiyor. Sabah akşam evde dışarda önemi yok gerçekten.
Normalde sabırlıyım bu konuda hakkıdır emsin istediği kadar derdim ama artık gerçekten dayanamıyorum.
Akşam 18:30-19:00 yemek yediriyorum 21:30 en geç uyuyor ve emerek uyuyor.
01:00 gibi uyanıyor emzirmeden uyutmaya çalışıyorum ama ortalığı yıkıyor.
Sabah 5 gibi tekrar uyanıyor ve artık yatağına da gitmek istemiyor benim kucağımda bi sağa bir sola emiyor. Birini emerken diğerini eliyle oynuyor ve bu aşırı acı vermeye başladı.
Emzirmeyi bıraksam mı bırakmasam mı
Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum.
Gün içinde aklına geldikçe üzerime çıkıyor. Hayır memeler uyuyor süt yok sonra diyorum asla dinlemiyor o memeyi alana kadar ortalığı yıkıyor (sessiz sakin biz kuzum vardı 1 ay öncesine kadar)
Lütfen yaşan biri yardımcı olsun. Ne yaptınız? Neden böyle sizce. Acaba hissediyor mu ki bu kadar bağımlı oldu anlamıyorum. Ama artık gerçekten sıkıldım 15-20 dakikada bir göğsüme gelmesinden.
Aç olma ihtimali de yok çünkü,
Sabah 9’da kahvaltı yapıyor öğle uykusu öncesi yoğurt meyve tarzı şeyler veriyorum
Uyandığında 2-3 gibi yemek yiyor.
Aralarda da yine hurma/incir/ceviz/organik bisküvi/ zübee gibi şeyler verebiliyorum
akşam da açlığına göre işte 18-19 gibi yemek yemiş oluyor.
Yemek öncesi yemek sonrası her an emmek istiyor.
Ama her seferinde yutkunmuyor oyun etmiş gibi kendince :(
Ay çaresizliğimi daha nasıl anlatayım bilmiyorum ama çözüm ihtiyacım var gerçekten🥹🥹