TubaY- Doktorum 3 saat sonra emzirebilirsin yutup dedi. Bebeğim şansıma erkenden uyandı ağlama krizine girdi mecbur emzirdim bi saat sonrası. Birşey olur mu? Şuan uyumayan bebeğim uzun uzun uyuyor tehlikeli bi durum mu bu sürekli uykulu halde
Gzde_defne TubaY- doktorunuza danısın ama kötü bişey olacagını düşünmüyorum alerji hapları genelde uyku yapıyor bebeğinizi uyku konusunda etkilemiştir
TubaY- Gzde_defne geçiçi midir sizce ya bidaha tövbe erkenden emzirmem yutarsam. Etkisi geçer mi acaba iki gündür böyle neredeyse
beyzairmak TubaY- doktora danışın 2 gündür öyleyse burda ne desek boş önemli bir şeyse bile burda kimse bilemez ki bunu
Gzde_defne TubaY- ben kötü bişey olacagını düşünmüyorum dediğim gibi.2 günde etki edecegini zannetmem bence bebeginizin uyukladıgı zamana denk gelmiş :) ama doktorunuza sorun yinede bir daha da tekrarlamazsanız bişey olmaz.
beyzairmak TubaY- ben olsam farkettigim gibi alıp doktora koşmuştum içtiğiniz ilacı söyleyin 1 saat sonra emzirdiginizi ve bebeğin 2 gündür uyku halinde olduğunu da anlatın Allah korusun bir şey olsa burdan biz bisey yapamayız başkasının bebeğine olmaz senin bebeğine olur herkesin bünyesi bir değil hele bebeklerin