Tubiiy Kızlar çok mutsuzum. 7 aylık evliyim 11+0 hamişim. Kayınvalidem düğün vs bir yere gideceğimiz zaman giyeceğim elbiseme karışıyor dediği elbiseyi giymezsem o evde kıyamet kopuyor resmen Yoruldum sıkıldım artık 😟😭😢
Zeyynep Tubiiy töbe o ne ya bnim kaynanamda diyor güzel giyin vs. Ne giysem beğenirdi o nasıl bi tavır ya yok artık deseydin
tugbamehmetbaki Tubiiy eşinizi konuşmanız lazım Benimle başta karışıyor gibi davrandı ben tavrımı koydum eşime de tavır koydum arada düzgün köprü olman gerekiyor dedim Sağ olsun Şimdi eşim Anne sen karışma Tuğba Bilir diyor geçiyor
Melikeozdemir Tubiiy o nasıl bişeydir ya Allahım yarabbim yakın mı oturuyosunuz birlikte mi ? eşin müdahale etsin. Ay vallahi cıldırasım geliyor böyle şeyler duyunca
Tubiiy Zeyynep zaten bulantı , hastalık vs uğraşıyorum bide bu gibi basit şeyler mahvediyor dua edin 😞
Sinemuzaffer Benmkide şu nu giy bunu giy daha yakışıro sana dio ama hiç takma kafana göre giy çık vazgeçer elbet😉
Tubiiy Üzüntüden hiçbir şey yapasım gelmiyor. Eşim karışma dese de diğer eltime de karışıyor, şaştım artık
tugbamehmetbaki Tubiiy bazen iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama bu kadar karışılmasını insanı yoruyor diyorum ya tek şey eşini konuşma başka hiçbir şey değil
Tubiiy 2bebekannesi3542 zaten telefonda eşimle konuşurken aldığım elbiseleri getirsin bir fakire vereyim demiş 🤨
2bebekannesi3542 Tubiiy gönderin gitsin. Nişanlıyken kayınvalidemde bana ve görümceme aynı elbiseyi alıp aynı düğünde giydirmeyi planlamıstı🙄 Cok kızıyorum böyle seylere.. bende 7 aylık evliyim. İnsanları değiştiremezsiniz ama görmezden gelebilirsiniz. Deneyin😌
Srfn11 Tubiiy Aaa esinde kafayi yemis. Ona bu yuzu esin veriyor canim kaynananin burda sucu ne kdrsa iki kati esinde sorun bence. Sen esinle bu mevzuyu konus guzelce ben onun istedgi gbi gyinmicem de bunu bilmeliler
Tubiiy Ya bazen diyorum annemin de üç gelini var kavga edecek abartacak hiçbir hali olmadı onlarla Ben ne günah işledim
denizannee Tubiiy ona dön ve de ki "hormonlarım sana hakkını helal etmiyor" 🤪 kız bosveeeeer o ne istiyosa onu giy bi süre sonra zaten senin sinir olmadığını anlayınca görünce karismicak