Defnezumramom Rky93 doktor demişti ben kız görüntüüs nasıl bilmem ama ben erkek hissettim hep o yüzdende hazırlık falan yapmadım isim bile düşünmedim ayrıntılıyı bekledim
AnayimBenAna_ Defnezumramom bizde kız biliyoruz şimdi 16. Haftadayım bu hafta gidicem bakalım ne dicek doktor biz pelin diyoruz bekir çıkmasa bari 😂
Defnezumramom AnayimBenAna_ ay çıkmaz inşallah ben seni hatırladım kızının adı nevraydı değil mi postunu okumuştum 😂
edis22 Defnezumramom sakın yanlış anlamayın ama Aybars tamamda gökbörü ne yani? İsim seçtiğimiz zaman her açıdan düşünmek lazım. Telafüzü kolaymı değilmi? Kulağa nasıl hitap ediyor? İnsanlar nasıl sesleyecek? Yani gökbörüyü kimse söyleyemez bendenden söylemesi🤷🏼♀️
AnayimBenAna_ edis22 adı beril olan kızıma kayınpederim 3 senedir pelin diyor :) gökbörü koysam neler derdi Allah bilir düşünmek dahi istemiyorum 😂😂
myangelson Defnezumramom iki isim de hiç hoşuma gitmiyor ama ikisinin arasında seçim yapmak gerekirse kesinlikle Aybars 🥲
Defnezumramom myangelson daha net değil ya 2 isim düşündük daha önceden oplan olduğu ortaya çıkınca gündeme geldi yine eşim direk gökbörü geliyor dedi zaten😂
Defnezumramom ZeynepDuru17 benim bu netleşti ya pipisini gösterdi doktor ben hep erkek hissediyordum zaten 😂
ZeynepDuru17 Defnezumramom gökbörü olmamış çağırırken bile tuhaf şimdi bakınca yok ya olmaz bence yinede. Size kalmış 🤣🙄
Defnezumramom Liimon abo o daha kötüymüş ben çocukla götbörü diye dalga geçerler diye vazgeçtim şu an😂
Mejsa Liimon bunu çocukların nelere çevireceklerini düşününce o çocuğu zorlu bi okul hayatı bekliyor Allah yardımcısı olsun 😅
ZeynepDuru17 Defnezumramom bende öyle hissediyordum.ilk sonra hisler değişti ama kız oldu gönlümce bide oğlum olur inşallah sağlıkla sıhhatle dua ederseniz inşallah 🥲🤲🙈😍
myangelson Defnezumramom bizim de erkek suanlik ama kesin konuşmuyorlar detaylıda netleşir diye bekliyorum isim falan yok ortada seçmesi çok zor 😂 kız isimleri çok var ne güzel erkeklerde güzel gelmiyor hepsi 🥲