Xiremmx @Ayshababy 15 veya 17 geçen ay geç geldi 17 sinde normalde hep 15 inde gelir bu aralar oldum olcam işte sizde böyle mi öğrenmiştiniz
tugcebaby1 Elif-ada- benim adete 6gün var ovulasyonda test koyulaşınca aklıma düştü test yaptım test o kadar sılık çıktı kı bugun sabah tekrar test yaptım hiçbişi yok
zf_2707 Nazlicgo bu mor kapaklı test artimet marka galiba benimde böyleydi kan sonucum negatif çıkmıştı Moralinizi bozmak istemem ama başka bi marka alıp tekrar yapın tabi şuanki artimetse
poyrazege1503 Xiremmx simdi gördüm ayy evettt boyleydi aynı hemen test alip yap silik ciksr muhtemelen ama çıkar
Xiremmx @poyrazege1503 belirti çok fazla yok ama çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum korkuyorum negatif çıkacak diye ama neden adete yakın lh yüksek çıkar onu da bilmiyorum 😂
Dilancck Elif-ada- Uyglmya gore yarn ama ymrtlmdan 14 gun sayar isek 4 gun snra en son adt tarhim 17 Eylül
Xiremmx @Ece_akan34 kuzum gebelik olabilir test varsa elinde yap benim bunda da koyu çıktı çizgim bu sabah yaptım hiç bir şey yoktu negatif gebelik testi