Rabia_36 Htccndn gelir inşallah canını sıkma sağlıkla kucağına almışsın geriside olur moralini yüksek tut hayırla büyüt inşallah 🥰
Hiratuba Htccndn bende de dört beş gün sonra gelmişti hiç canını sıkma eninde sonunda gelecek, tek önerim bu süreçte mamayı biberonla değilde kaşık biberonla ya da şırıngayla vermeniz. Ben biberonla verdiğim için meme reddi olmuştu.
Htccndn 68pembemavi01 Onuda alırım canım bugün kontrolümüz vardı sarılık çıktı yatış verdiler oğluma daha tam doyamadan ayrı kaldık 😒
68pembemavi01 Htccndn En kısa zamanda çıkar inşaAllah canım benim. Kaç kilo doğdu da ultrasonla arasın da fark etti mi?
Teacherr Htccndn bestlak damla al bir de eczanelerde aatılan bi ilaç gibi bişey vardı adını hatırlayamadım sütün istemediğin kadar cok gelir. Bu süreçte hipp mama tavsiye ederim
Htccndn Iraz Yapıyorum canım az önce yine yaptım bakalım gelicek gibi ama bugünde bebişim yok yanımda bunada çok üzülüyorum 😒
Htccndn miamom Teşekkür ederim canım deniyorum herşeyi ama zaten şuan bebeğim hastanede yatıyor sarılıktan dolayı istesemde şuan hiç birşey yiyip içemiyorum sıkıntıdan
Htccndn Dilhun Herşey deniyorum denemediğim birşey kalmadı bebeğimede sarılıktan yatış verdiler şuan ona canım sıkılıyor birşey yiyip içemiyorum bakalım hayırlısı artık
Dilhun Htccndn olur mu hiç öyle şey. Her 5 anneden birinin başına geliyor bunlar. Yemezsen içmezseniz olmaz bebeişin size ihtiyacı var. Tam tersi bol bol suyunuzu için, beslenmesine ve uykunuzu ağırlık verin. Hepsi geçecek.
Htccndn 68pembemavi01 İnşallah canım 3200 doğdu çok fark yok ultrasonla ama yinede biraz farkı oluyor tabi
nur53___ Htccndn ben hastanedeyken emmedi verdim. Hemen eşimin bi anne çayı alsın hurma alsın ye gelir bol su iç sonra. 🫰
Htccndn nur53___ Her yolu denedim canım denemediğim yollar kalmadı bir damla kaldı onu alıcam işte ama şuan üzüntüdende gelmez zaten 😒