MinikMucize46 Hanımlar selamlar :) Balıkesir’e yeni tayin oldum. İnşallah haftaya Balıkesir’de olacağım. 10+4 haftalık gebeyim. Takibimi yapabileceğim iyi bir doktor arıyorum. Doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Meliyda MinikMucize46 sehir hastanesinde kesinlikle Tuğban Seçkin Keçecioğlu süper bir doktor güler yüzlü tatlı dilli konuşkan her sorulana cevap veren her hastayı tek hastası gibi takip eden bir doktor
Gul78 MinikMucize46 Ben şehir hastanesinde çalışıyorum. Çok ilgili bir doktor olduğu için Osman Beyi tercih ettim özelde de ultrason kalitesinden dolayı Alaattin Kaçar’a gidiyorum hastanemizin ultrasonları iyi olmadığı için
Ebrunn_trn MinikMucize46 sevgi hastanesinde Mahmut Serkan hoca süper bir doktor tavsiye ederim riskli heebe idim çok yardımı dokundu bana herkese gidipte memnun olmayan duymadım çok saygılı işinin ehli
2mnnosanne123 MinikMucize46 en son temmuzda gittm ben sonra memlketeme geçtim yanlış hatrlmyorsam ya 1115 di yada 1215 di
Meliyda MinikMucize46 evet bakın tuğban hanıma randevu bulmak zor oluyor çok kalabalık çünkü randevusu hemen bitiyor
MinikMucize46 Meliyda evet 15 gün sonraya randevusu var. Aylin hanıma almıştım. 15-20 gün önce. olmadı ona bir giderim. Uzun yoldan gidicem çünkü. Nasıl olduğunu merak ederim. Sonrasında doktor değişimi yaparım.12 haftada testler var ya. Herhalde bulamam daha önerilen doktorlara.
Meliyda MinikMucize46 e nabızdan 16. 17. Güne kadar açık olan randevuyu alabiliyorsunuz aylin hanım nasıl biri hiç bilmiyorum. Nereden geliyorsunuz Balıkesir’e ilçesine mi merkezemi geliyorsunuz kusura bakmayın çok soru sordum 🙈😀
MinikMucize46 Meliyda marastan geliyoruz 4 aylığına. Merkezine geliyoruz. :) randevu aldığımda rastgele aldım. Hiç aklıma foruma sormak gelmedi :)))
Meliyda MinikMucize46 sağlık olsun memnun kalırsınız Tuğban hanımdan. Merkez güzel ama ben sevmiyorum 🤣
MinikMucize46 Meliyda bakalım randevu alabilirsem :)) işte 7. Ayıma kadar ordayım. Teşekkür ederim tekrar :)
Gul78 MinikMucize46 Sağlık personeline 1000 tl diğer 1100 tl. Ayrıca bir kontrolde ücret alıp bir kontrolde ücret almıyor