Ecenurrozcan Kızlar selam 36+4 olduk kızım olacak Allahın izniyle detaylı us den beri safra kesesini göremiyoruz aynı durumu yaşayan anneler var mı? Lütfen dua edelim birbirimize doğduğunda gözüksün mucizeler olsun ❤️☀️
nevber Ecenurrozcan bizim de 21+6 haftada detaylıda gözükmedi. Bunun üzerine fetal dna testi yaptırdık. Kistik fibrozis testi yaptırdık. Test sonuçları temiz çıktı. İkili üçlü testlerimde de zaten risk oranı düşüktü. Başka ek anomali de saptanmadı. 27+2 de yeniden gideceğiz perinatolojiye kontrol amaçlı inşallah orada görürüz🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏🏻
nevber Hatta ben de forumda sormuştum o haftalarda. Doktorunuz size nasıl bir bilgi verdi safra kesesinin gözükmemesi hakkında
Ecenurrozcan nevber şuan 39 hafta olduk cuma konseye gireceğim safa kesesi ile ilgili inşallah ikimizin bebişinin de doğunca gözükür %50 ihtimal olabilir dedi doktor doğumdan sonrası için
nevber Ecenurrozcan dediğiniz gibi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻🙏🏻 Sizin hamilelik süreciniz benden önde doğumunuzda da kolaylıklar diliyorum. İnşallah çok rahat bir doğum süreciniz olur 🙏🏻☺️
nevber Ecenurrozcan Ecenur Hanım merhaba, doğumunuz gerçekleşmiştir. Bebişiniz de siz de inşallah çok sağlıklı ve iyisinizdir🙏🏻🌸 Doğum sonrası safra kesesi gözüktü mü acaba? Biz halen göremiyoruz. @R_seda1
nevber Ecenurrozcan @R_seda1 Hanımla da mesajlaştık onların da bebişlerinin safra kesesi gözükmemişti. Bu sebeple onu da etiketleyerek sormak istedim 🌸
Miraramo İyi geceler bizde de safra kesesi olması gereken yere değil de başka yere yerleşmiş iki doktor gördü bi doktor göremedi bazen görülemeye biliyor dedi doğumdan sonra o yerine yerleşiyor dedi🤷🏻