Fatmaa123 Napıyorsunuz kızlar nasıl geciyor hamileliliğiniz kacıncı haftadasınız ?? Biz bugün tam 9 haftalık olduk 😊😍
OzgeDgnp 10+4 haftalıgız agustos 15 gbi görünüyor sıkıntısız ilerliyoruz cok sükür sağlıkla gelsin tek dilegim bu
Ysmnkrcy 10+6 günlüğüz bi iki gündür iyiyim şükür halsizlik ve mide sıkıntım geçti gibi doğum 14 ağustos gözüküyor :)
HilalKrby 8+5 haftalığız doğum 28 Ağustos görünüyor. Canımın hicbir şey yemek ve yapmak istememesi dışında her şey yolunda 😁
Fatmaa123 Ozqeeeee sizin dogum eylüldede olabilir cünkü ben 9 haftalıgım doktor agustosun 22 sine dedi
denizannee Fatmaa123 9+6 olduk yarın 10 inşallah 20 ağustos gözüküyor doktora göre ama bence eylül 1i bulur 🤭🤗🤗
Fatmaa123 Feyza07 yok canım kendini cok yorma yavas yavas yap işlerini ani hareketler yapma bu haftalar dikkat etmemiz lazım
Betttt Fatmaa123 8+4 haftalığıımm sabahları hafif mide bulantısı dışında şükür birseyim yok birde çok acıkmamm dışındaa ☺️☺️
Derya_deniz Bizde 12+3 üz bekliyoruz heyecanla 🙏🏻☺️ 1 Ağustos gözüküyor ama bebiş nasıl gelir orasını yaşayıp göreceğiz 🙏🏻😬
Eccess Derya_deniz merhaba ben 15+2 yim benim 6 ağustos doğumum sizin nasıl 1 ağustos yanlışlık olmasın ☺️
Vuslat123 Ysmnkrcy hala bulantılı geciyo doğru düzgün bişey yiyemiyorum iyice zayıfladım sıkıcı işte 😊 senin nasıl gidiyo
Ysmnkrcy Vuslat123 bende daha yeni yeni düzeldim aşırı halsizlik ve mide sikintisi yaşadım bi iki gündür iyiyim şükür işten be ayrılmak.zorunda kaldım ama pişmanlığın hayır:)
Vuslat123 Ysmnkrcy ben calışmıyorumda aksama kadar evdeyim neyse hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah😊