Gizem1992 Sna1244 benim adetim 2 gün geçtiğinde aynı böyleydi belli belirsiz çizgi 5. Gün yaptım belirgin çizgi oldu
Sna1244 Ay valla ağlıycam şimdi 1,5 yıldır deniyoruz geçen ay kimyasal geçirdim vardır rabbimin bir bildiği inşAllah bu ay hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🌸
Sna1244 oznurrkeskinn aşkım dünde baktım ama birşey göremedim ama belirtilerin varsa bir kan ver istersen
Alone Canım çizgi diğerine yakın ve yamuk duruyor sanki bozuk da olabilir . Tekrar test alıp bak bakalım
senatss Ben öğrendim 2 fün so ra tekrar yaptım daha belirgindir sonra kan verdim 11 le hamile olduğumu öğrendim hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
Sna1244 senatss hadi bakalım ya inşAllah bugün bir test daha alıp yarın sabah ilk idrarla yapcam tekrar bakalım
Mervealya1992 Sna1244 adete 6gun kala cok silikle ogrendım ben gorebılıyordum kan testmde 18 ckmıştı vardır yNi ıstersen yne test alabılırsın kan veremıyorsan yada yRın saglk ocagnda sabah ver
Sna1244 Edafmo oy ne güzel valla ya çok merak ediyorum acaba var mı diye yoksa yanılıyormuyum bilmiyorum valla
Nagehanyesilelma bende bu şekilde öğrendim adetim bir gün geçti hemen yaptım varla yok arasıydı gece gidip bi özelde test yaptırdım 5 haftalık gibi birşey cıkmıştı🤍 umarım sizinde öyle olur🩷🤲🏼
hilal_gokce06 Sna1244 bencede var kuzum kan verirsen de rahat pozitif çikar hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına
Sna1244 hilal_gokce06 şimdi acile gidip versem mi acaba yoksa adetimi beklesem mi bilemedim ya bide adet olursam diye korkuyorum vallahi