Sna1244 Anonim521 koz bende şans yok ben giderim kan vermeye regl olurum kesin valla ilk defa inat ettim bekliycem birde akşama da misafirler hazırlık yemek derken zaten gidemem 😂
Sna1244 Cimcime30 aşkım inşAllah o kadar çok istiyoruz ki ama 1,5 yıldır hiç pozitif göremeyen biri olarak umut kalmadı valla
Cimcime30 Sna1244 Pcos vardı dımı yumurtlama testını takıp edıyomusun doktora gıttınmı takvıye ılac vardı mı sana
Sna1244 Cimcime30 yumurtlama testide yapmıyorum çünkü önermiyorlar psikolojik baskı gibi hissedilip strese neden olduğu için engel olabiliyormuş
Annesi-yavrusu Sna1244 Ovulasyon testini doktorumda önermedi psikolojık baskıya gerek yok adetten sonra 2 gunde 1 ılıskı dedı
Sna1244 Cimcime30 kız yok valla benim psikolojim bozulur yok pik yok o bu falan uğraşamam uygulamadan bakıyorum
Sna1244 Cimcime30 valla varsa nasipte olur diyorum artık ne diyim zaten 2 güne bir ilişki oluyor tutarsa diyorum artık
Sna1244 Hasret3449 ay hayır ya işte dediğim gibi bugün bat günüm eğer bugün olmazsam yarın kan vericem mutlaka biliyorum bu artık devlet meselesi haline geldi 😂