Miran83 Merhaba, 17 aylık bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim emziriyorum ishal oluyor süt etkiler mi onu
Aryaninannesi22 Miran83 benimkide 15 aylıktı hamile kaldığımda bıraktırdım mecbur çok önerilmiyor hamileyken
Minnaksever Miran83 eğer gebeliginizde sıkıntı yoksa emzirmeye devam edebiliyorsunuz.süt başta ishal yapar ama sonra geçer
Gonulegmzazdal Miran83 Benimde 1 yaşında oğlum var 6 haftalık hamileyim doktora sordum emzir kim ne derse inanma sıkıntı olmaz dedi süt zehirlemez veya başka bir şey yapmaz dedi. Bende korkmuştum oğlum bir kaç kez kustu onuda sordum başka birseyden dolayı kusmuştur dedi. Yinede kendi durumunuza göre doktora danışın
Mlsaa99 Hasta olurmus gebeyken emzirince buyukler oyle diyor bebekte anlarmis hatta sutunun tadi bozulup huzursuzlanirmis
Nes7616 Miran83 etkilemez ya bunun adı bile var aynı anda iki çocuğunu bile eözireniliyosun doğum yaptığında , ben 3.5 aylık hamileydim hala 2 yaşındaki oğlumu emziriyodum
aycicegiiii Ben de aynı şekilde devam emziriyorum. Doktorum emzirip emzirmediğimi sordu emziriyorum dedim tamam sadece bebeğine demir takviyesini eksik etme dedi çünkü artık sütüm onun alması gerektiği demir ihtiyacını karşılayamayacak dedi.
Miran83 Teşekkür ederim hepinize bebeğimi sütten kesmeye karar verdim şuan ki sütüm bebeğimi çok etkiledi mecburen biraktirma kararı aldım Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın 🤍☺️