Smy9494 Kizlar bebeğim 23 ekimde 2 aylik olucak 3800 kiloda şuan gunde beslenmesi çok az 3 saatte 30 cc mama bazen 5 saatte 60 cc mamayi zor içiyor benim sütüm az onu da sagip veriyorum birikince zayıf diye üzülüyorum bende ne yapmaliyim
Minikmercimek_ Smy9494 benim bebeğim de emmek istemiyor 60-90cc zar zor süt çıkıyor birde tek meme🥲 mama veriyorum hep hangi mamayı kullanıyosunuz
Rabiul Minikmercimek_ 2 aylık bebek işin 90 cc bende normal benim bebeğimde 90 cc içiyordu ara sıra 100 küsüre çıkıyordu 2 ay 29 günlükken tamamen 120cc geçti
Smy9494 Minikmercimek_ sma optipro mamayi kullanıyorum hip mama kullaniyordum başta onu çok kustu buna geçtim Bayadır sma kullanıyorum anne sütü kadar iştahlı icmiyor yinede
Minikmercimek_ Rabiul doymuyor ama canım ağlıyor sürekli mama verince susuyır sutum doyurucu değil sanirim birde emmedigi için sutum az da çıkabiliyor sagımda 🥲
An53 Smy9494 Kilo alımı gayet iyi bence zorlamayın ne kadar istiyorsa o kadar mama verin kalanını bol bol emzirin
Minikmercimek_ Smy9494 valla ilk hastanede sutum hiç gelmediği için eczanefen eşim bebelac almıs onu kullanıyorum hala gaz kilo sorunu yaşamadık şükür benim sutum u bıraktı mama için düşün 😄
Rabiul Minikmercimek_ gazını çıkartıp tekrar ver canım bazen içmek istemiyor gibi gözükebilir gazı çıkınca devam ediyorlar birde kaç cc çıkıyor sağım yapınca 90 verme 120 ver bak ne kadar içecek