Zeyy_Iboo07 Sabah uyandıgımda regl agrısı gıbı karnım agrıdı yaklasık bı 10 dakka falan şimdide saat sabahın körü 5 de uyandım şuan 6 ve 1 saate yakın yıne agrıdı bebısde cok haraketli basına gelen varmı 39 haftalığız bu arada
Selcennnn Zeyy_Iboo07 benim de aynı şekilde ağrım başladı ama benim belden kasıga vuran ağrım var. İlk dogumum da bu şekilde başlamıştı 🥲
ozzyyyyum Zeyy_Iboo07 aynısı bende 38+4 de oldu gece 4 de vurmuştu uyuyamamıştım doktora danıştım artık son günler olduğu için hem bebiş hem rahim doğuma hazırlanırmış bu süreçte böyle ağrıların olabilir önemli olan ağrıların düzenli aralıklarda oluyor hale gelmiş olması dedi🥰
irem88 Zeyy_Iboo07 Günaydın 1 saat daha bekle eğer geçmiyorsa ağrı doğum ağrısı dır benimde iki gündür adet sancısı oluyor ama 1 saatten sonra sancı gidiyor yalancı ağrı en fazla 2 saat sürüyor sonra geçiyor
Gmzrol Zeyy_Iboo07 evet benim de aynı şekilde bide gece enterasan bir şekilde aşırı hareketliydi acaba çok hareketlendi diye mi sancı oldu diye düşündüm bende
Zeyy_Iboo07 Gmzrol benimki genelde geceleri çok haraketli ama öyle çok baskı hissetmezdim yeni yeni hissediyorum 😂
Zeyy_Iboo07 Bacım bi yorumlarda yazın hele başına gelen 😂 ılık suya gırdım yınede banamısın demıyor onun harıcınde bı belirtide yok su gelmesidir belden kasıga vuran agrıdır anlayamıyorum
Selcennnn Zeyy_Iboo07 39+2 haftalık şuan. Belden kasıga vuran ağrım var gece regl sancısı gibi başlamıştı saat 5 de. Şuan maalesef düzensiz sancım var ve makata baskı hissediyorum 🥹
Zeyy_Iboo07 ozzyyyyum bende öyle düşündüm ama 5 den beri hiç gecmedi ağrı ılık suyada gırdım gecer dıye ama yok
ozzyyyyum şimdi 39+2 yim henüz gelen giden yok😄💙 İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızı🥹
Zeyy_Iboo07 irem88 günaydın ☺️ baska belirtim yok ama sadece bu agrı var yınede gıtmelımıyım bılemedım
irem88 Zeyy_Iboo07 yok daha gitme duşa gir hatta genelde yalancı sancı duştan sonra geçiyor bak bakalım geçecek mi bide kaç dkda bir sancı geliyor
Zeyy_Iboo07 Şimdide aynı regl olduğum zaman başta hafif bi akıntı gelir ya rengi hafif kırmızı gibi öyle bişey geldi buda nişanmı oluyo
ozzyyyyum Zeyy_Iboo07 evett nişan ama nolur sakin kalın ılık duş müthiş iyi geliyor diyorlar ben de öyle yapmayı düşünüyorum inşallah bi gelirse benimde😄
Zeyy_Iboo07 irem88 girdim ılık suya geçmedi yine ama dediğim gibi benim başka sancım belden kasıga vuran bi ağrım yok az öncede sanırım nişan dediğimiz olay oldu kırmızımsı bı akıntı
Zeyy_Iboo07 Beyzakeles ne zamana doğururum acaba 😂 netten baktım bikaç saat içindede olabilir bi kaç gün içindede olabilir yazıyodu