Bgscelin Echanim oooo maşallahhh canım az kalmış. Uyuyamaman normal ateş basmaları bacak kaşıntısı hormon zıplamaları bitmez 😄😄😄
Bgscelin Echanim ay benim ilk hamileliğim öyleydi baya kiloda almıştım. Huyum suyum değişmişti ben ben değildim
Bgscelin Echanim ay evet ama sanırım hamileliği seviyorum değişik bir deneyim 🙈🙈 senin durumlar nasıl hersey yolunda mı çok kilo aldın mı
Echanim Bgscelin hamilelik güzel son haftalar zorlanıyorsun okdr 🥲şükür herşey yolunda gebelik şekeri var bebek önde ondn dolayı sali sabahi suni sancı verip doğumu baslatabilirler korkmuyor değilim 🥺
Bgscelin Echanim ayyy kıyamam. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doğumu hızlandırmak için doktor öneride bulundu mu? Egzersiz cinsellik vs gibi
Echanim Bgscelin yok herhangi birşey demedi kendim yapıyorum birşeyler yürüyüş merdiven inip çıkma harkaet spor vs 🙂bakalım inşallah açılma vardır en azından hızlı ilerler
Bgscelin Echanim canım bi kaç taktik var istersen ayrıca yazarım 🙈🙈🙈 ama umarım mis gibi pamuk gibi bir doğum olur