RiRi22 Bende başvuru yaptım red verdiler. Bence yandaşlara veriyorlar. Neye göre reddikleri belli değil. Mesela hane başına gelir gibi bir şartı yok e neye göre vermiyorsun. Ben aradm sordum cvp veremediler kemkummm
Cigdembiyik HazelSeren ben başvurmaya çalışıyorum aıle bireylerını eksık girdiniz diyo sinirlendım cıktım
Esra1999 Cigdembiyik hiç uğraşmayın onunla bende ilk zamanlar yaptım formla cidden olması dediğim gibi ibb yi arayın başvurunuzu o şekil yapın
Ceren3421 22.haftamda internetten başvuru yaptım. Bir süre inceleniyor dedi sonra doğum bekleniyor yazdı. 153 ü aradım ne durumda diye. Hala inceliyor dediler. 27.haftamda kargo firmasından mesaj geldi. 3 gün sonra pazar günü getirdiler.
melike180423 HazelSeren ben de basvurmustum benim de reddedildi cidden kafalarina gore gonderiyorlar sanirim
Esra1999 HazelSeren aramanız lazım ben eşime arattım beyaz masaya sizde deneyin daha bugün geldi eşyalar form doldurmakla gelmiyo arayıp başvuru yaparsa eşiniz gelir bende görümcem de aradık geldi