Eliif95 emel16 Dr. Banu çiftçinin uygulamasında 26dan sonra yatmayı önermiyorum diyo ama ben aralıklarla uzanıyorum çünkü sağ ve sol taraflarım tutuluyo artık
emel16 Nuraaaay11 aaa ben vurulmadım daha bişe demedi doktorum iki haftad abi kontroldeyim geçen hafta gittim gayet beğendi çok güzel dedi bakalım hayırlısı artık hakkımızda
Ebbruc Eliif95 değil mi çok güzeller 🥰 54 cmmiş bide kundak bikaç ay kullanırım diye düşünüyorum ekstra bide müslinle falan yarım kundak yaparım dedim sonra da uyku tulumuna geçiş yaparım zaten
Eliif95 Ebbruc bayıldım valla bende alıcam böyle bi tanede bu tarz alayım şimdi birde fermuarlı alıcam
Hasibe-- Eliif95 sorma ya 25 hazirandan beri yatıyorum.arrik tutuldu her yerim insan yatmaktan yorulur mu yoruluyor
Ebbruc Eliif95 fermuarlı olanların boyu genelde 50 cm falan oluyo kundakların o yüzden bakmadım ben hiç onlara, benim sıpanın boyu uzun olacak gibi çünkü
Ebbruc emel16 herşeyi çok güzel ya ben bayılıyorum markaya, bunları aldım bakalım gelsin atarım fotoğraf
Denizpak Ebbruc benim ana kucağı eksiğim var ona bakıyorum dolanıyorum kendime eksiğim var bir iki birşey aman al valla en iyisi ben birde zıbın az almışım 5 tane var az dediler bide ona bakacağım 🥰
Ebbruc Denizpak e bebekte indirim vardı kuzum en son 6 al 5 öde ama kampanya devam ediyo mu bilmiyorum, anakucağı otomatik mi manuel mi istiyosun
Denizpak Ebbruc Trendyol da güzel var bakiyorum oraya da bakacağım e bebeğe yarın zaten kontrol den sonra çarşıya cikicam bakicam gezicem yatmaktan kötü oldum valla bilmiyorum siz önermiştiniz ya ona bakıyorum dedim mağazaya gideyim sorayım yarın dedim 😁😘
9000 Yemek ye topla derken yoruldum ay hele son zamanlar baya nefes nefese kalıyorum telefonu elime aşma fırsatım da olmadı bu gün de bitti sayılır