Hka_hilal Denizpak ben tersten gidiyorum kuzu 😂 su sızıntısı olmuştu ya o yüzden her hafta görmek istiyordu beni şimdi 10’a çıktı, sonra 15’e dedi sonra düşürür belki yine
Denizpak Hka_hilal aman aman iyi olsunda gider gelirsin kuzu ❤️ biz gerçekten çok güçlü kadınlarız ya bu kadar şeye rağmen hep umutlu dimdik ayaktayizz ❤️
Ebbruc Hka_hilal bende vallahi ya 🥰 3.trimester a 27de mi giriyo bu uygulama 28de mi , 2.trimester ın son haftası diyo güncelleme de şimdi
Hka_hilal Tomucuk12 bence sakın ağda filan yapma canım ellerinizle bile ovmayın diyorlar rahimi uyarmamak için
Hka_hilal Tomucuk12 ah o hormonlar 😓 ben de 14 yaşımda polikistik overden dolayı çok hormon kullanmıştım 72 kilo olmuştum 🥲 sonra spor sağlıklı beslenmeyle 52’ye düştüm. Sonra 54-56’da sabitlendi 10 yıldır
Ebbruc Hka_hilal çok güzel şeyler var ama sınırlama falan getirmişler heralde alışveriş için falan herkes bıraktı burdan alışverişi neredeyse bende yeltenmedim hiç
Hka_hilal Ebbruc evet bi alışveriş yapmıştık o zaman limit yoktu baya güzel şeyler almıştık. Şimdi maksimum 1090 liralık alışveriş yapılabiliyor ama yine çok uygun olduğundan çok güzel şeyler alınabiliyor