Denizpak Ebbruc yeter daha iş yapma sende abartma bugünlük kafi 😁😁 sen otur bende sıra az ben dolancam ahahah 😁
emel16 gamz_1e 26+5 bende ağırlaştım dönemiyorum edemiyorum rahatça bi derklaj olunca ekstra tedirginlik biniyor
Denizpak gamz_1e maşallah baya haftaniz ilerlemiş bende 33 haftaya yakınım bakalım hafta içi giricem inşallah ağırlık çok fazla çöküyor ya birde ishal artiyoormus bende oldum sende de oluyor mu
Hasibe-- Herkese selamlar bende serklajliyim.gendlde postları oku oku bitmiyir 🙈bu daha yeni açılmış sizde durumlar nasil
Denizpak Hasibe-- burda dertlesiyoruz konuşuyoruz durumlarimizdan haberdar oluyoruz ondan yazışma uzuyor ama sizde yazabilirsiniz .🤗
Ebbruc Denizpak mutfağı kırkladım bugün heralde 😂😂 silme süpürme işi yarına kaldı valla yeter baya yordum kendimi bugün, çocuk isyanlarda içerde 😂
emel16 gamz_1e iç dört hafta önce vardı da şimdi öyle pek yok aman aman ya ama şişkinliğim oluyor yemekten sonra o rahatsız ediyor sakız atıyorum:):)
Denizpak Hasibe-- sürekli yaz gir aklına takilanlari sor hem zaman hızlı geçiyor hem birbirimize yardımcı oluyoruz hem insanlara umut ,🙂🤗🤗
dilaraulusoy Ebbruc o zaman son 99 diyebiliyorum ama gerçi benim sağım solum bellim olmaz 36 ya kadar durursa iyi 😂😂
Ebbruc Denizpak bi yemek kaldı onu da az dinleneyim yaparım inşallah , azıcık trendyol falan kurcalayayım 😂 siz napıyosunuz kızlar 🥰 @Hka_hilal
emel16 Nuraaaay11 ay valla şiştim ağırlaştım kolayca sağa sola dönemiyorum falan yemekten sonra şişiyprum:) ara ara hafif ağrım sızım oluyor yuvarlanıyorum bi şekilde işte:) senin nasıl gidiyo serkşaj var demi
Ebbruc Nuraaaay11 18+6 da serklaj oldum, önce 26 haftalık erken doğumum var. Şimdilik çok şükür herşey yolunda gidiyo bunda 🥰
Tomucuk12 Ay kızlar yaaa ben grıp gıbı bısey oldum fenayım nane lımon kaynatıyorum sımdı baska onerınız olue mu bana @Ebbruc @Hka_hilal @emel16 @YETM3009 Nuraaaay11