Hka_hilal Denizpak ay valla çok iyi her hafta gitmek 😂 ben 20’den beri her hafta gidiyorum bünyem alıştı. Hatta bazı haftalar iki kere gittiğim oluyordu. Hep evdeyiz ya hastaneye gitmek bana hava almak gibi geliyor valla 😂
Denizpak Tuje16 merhaba hoşgeldin hiç korkma benimde kaybim var dikiş attirmama rağmen şimdi önlem.amacli 33. Haftadayim sende gelirsin burda bütün arkadaşlarımız iyi gidiyor çok şükür biraz tedirginiz tabi ama umutluyuz sende umutlu ol ilerleyeceğiz hep beraber 💐🤗
Hka_hilal Ebbruc kaburgamdaki ağrıdan duramıyorum eşim şuan orayı ovuyor sol kaburgama vuruyor. Allah yardım etsin bize 😂
Ebbruc Hka_hilal e bize kavuşmak için katlanacaksınız diyolar , bizde mecbur katlancaz 😂 benimki daha şimdiden karnımın yanlarına vuruyo canımı acıtıyo
Hka_hilal Denizpak valla ya bitiyor şaka maka 3 hafta sonra beni tutabilene aşk olsun 😂 salondaki yatağı da kaldırcam 34’ten sonra artık 🙃🙃
Hka_hilal Ebbruc senin biraz daha ilerleyince canına okuyacak desene 😂😂 benimki kastı kendini kaç saattir bi de o halde vuruyor ya sıpa 😂 kaburgam çürüdü 🥲🥲 katlanırız ne yapalım onlar iyi olsun da 🥰
Ebbruc Hka_hilal sorma , 30lu haftalar korkutuyo bi tık ama canı sağolsun oğlumun 🥰 sağlıkla kavuşalım da inşallah , sizin kavuşmanıza az kaldıı sonra da ben kavuşcam inşallah bi 80 gün sonra faln 🥹
Hka_hilal Denizpak valla öyle bi avm’ye giderim hiç değilse artık dışarı çıkılmaz da havalar burada çok soğudu. 12 derece oldu annemler doğalgaz yakmaya başlamışlar biz de yakındır.
Nurtanesi89 Ebbruc benim de 27 mm serklajdan sonra devlette bir doktor bana 28 32 hafta arası doğurursun dedi bana bu mmle 🤭 32 yi geçtin dimi sen. Kendi doktorum da yedi ay olarak hesaplıyor. Bir kilo yap çocuğu yeter diyo bana benden çok ümitli değiller 🥹
Denizpak Hka_hilal aman AVM gidersin hava soğuk olsada hakkındir az hava almak evet soğudu benim annemler de de kaloriferler yanıyor da benim ev soğuk değil soğuyunca açarım ama zaten beni sıcak basıyor havalar Serin olunca daha güzel 😁🙏🥰
Hka_hilal Denizpak evet evet yaz zordu yatarak beni de sıcak basıyor eşim menapozlu gibisin diyo 😂 bi üşüyorum bi yanıyorum 🥲
Tomucuk12 Hka_hilal yerini bulmaya çalışıyor herhalde bir de artık yer daralıyor kuzum benim de başı aşağıya doğru baskı yapıyor sürekli
Hka_hilal Tomucuk12 kuzum kaskatıyım kaç saattir nefes bile alamıyorum yatamıyorum oturamıyorum ayakta durunca daha kötü bazı akşamlar böyle inanılmaz geriliyor karnım büyüdükçe daha zor oldu ama hep oluyordu bana ama bu sefer patlıyorum 😂😂
Tomucuk12 Hka_hilal birkaç gündür ben de öyle ya gerçekten inanılmaz gergin göbek büyüyor galiba dip yağlıyorum gergınlıkten bende patlıcamm
Hka_hilal Denizpak hırka filan vardı üzerimde ay çok sıcak şunu çıkarmam lazım dedim kalktım aradan 10 dakika geçmedi ay üşüdüm hırkamı versene diyorum o da şaşırıyor ne yapsın 😂😂😂
Denizpak Hka_hilal evet hormonlar gerçekten çok farklı duruma sokuyor insanı yaa 😁😁 gruptaki kızlardan ses çıkmıyor inşallah herkes iyidir 🙏🥰