Melek255 Hasibe-- evet canım akıntım vardı bayağı gittim doktor da hemogram CRP istedi önce 400 miligram antibiyotik başladı hiç düşmeyince sonra 1000 miligramla devam etmeye karar verdi
Eliif95 Hka_hilal iyi iyi güzel o zaman bende markaya özgü sandım olmadı başka markada bakarım o zaman😊
Ebbruc Hka_hilal evet evet onun markası baktım şimdi, ilk çıkardığında paylaşmıştı bunları o zaman görmüştüm 🥰 ben bi isimli götürcem sanırım bide şunu
Hka_hilal Ebbruc çok tatlıymış canım çok beğendim. Ben de iki tane bu hastane çıkışını götürcem bi çekim için olan müslin var bi de onu götürcem. İki tane de tulum ve iç zıbın alcam yanıma 🥰
YETM3009 Kizlar size bir şey soracağım. Doktorum progestan hapimla progestan ignemi kesti artık zaten işe yaramaz dedi. Benim halim evde vardi benim içim hiç rahat etmesi içmeye devam ediyorum. Erken değil mi ya sizcede neden ise yaramasin ki okuyorum burada 36 haftaya kadar kullananlar var
Ebbruc YETM3009 her doktorun farklı sanırım kuzum görüşü @Denizpak e mesela 30-31de bıraktırmış doktor senin daha 25.hafta çok erken geldi bana da. Benim doktorumda uzun süre kullancaz dedi ama muhtemelen 30larda bıraktıracak bana da
dilaraulusoy Ebbruc YETM3009 canım ben mesela doğuma kadar neredeyse kullandım 35. Haftada kesti doktorum iki hafta sonra doğum yaptım ben
Elos_clk12 Merhaba serklajlı anneler bende 19. Haftalıkken Serklaj oldum Şuan 26+4 teyim size sorum var. Ameliyatı yapan doktor 30. Bin aldı ama dikiş alım işlemini özel hastanede kendi doktorum alacakmış , dikiş almak için ücret alırlar mı ? Bilen varmı
Ebbruc Elos_clk12 bildiğim kadarıyla başka doktor dikişi alırsa ücret alıyor bunun için, sezeryan mı normal mi olacak doğumun öncesinde gittiğin doktora aldırma şansın yok mu ? Benimkini perinatolog attı ama doğumu da onda yapıcam o yüzden ekstra bi ücret ödemicem dikiş aldırmak için
Hka_hilal Nuraaaay11 bana da 23 ve 24 yapmışlardı ama diğer doktorum da aynısını söylemişti etkisi uzun değil niye yaptı ki demişti
YETM3009 Ebbruc aynen canım işte bana da erken geldi aklim kaldı terettut ettim ben ilacı içmeye devam ediyorum içim rahat etmedi çünkü
Ebbruc Hka_hilal ekstra hastane çıkışı da aldım alt üst takım bide tulumlu şekilde ama 1-3 aylık o , doğuma yakın az çok kilosu belli olur ya ona göre götürürüm onu da ama bir sürü kıyafet var zaten yedekli de götürürüm bişeyler çok hastane çıkışı almak istemedim boş yere kalmasın diye 🥰